Yritykset

Alkuperäisiä lahjoja asiakkaille

Järjestämiisi tapahtumiin tai yksittäisiin asiakastapaamisiin kannattaa lisätä jotain itsestäsi, jotta sinut muistetaan paremmin tapaamisen jälkeen. Birdywing tietää, mitä pitäisi tehdä, jotta voittaisit toimeksiantajan tai liikekumppanin, joka palaa luoksemme uudelleen. Jokainen asiakas, jopa vakavasti otettava asiakas, pitää siitä, että hänelle annetaan lahja. Siksi kannattaa varustautua ainutlaatuisilla asiakaslahjoilla, joita voi käyttää päivittäin. Omaperäiset liikelahjat ovat jokapäiväistä leipäämme. Tarjoamme puisia mukiannostimia, tuoksuvia riipuksia ja monia, monia muita pieniä esineitä. Poikkeuksellisille asiakkaille ehdotamme puukarttojemme ostamista, jotka eivät varmasti anna kenenkään unohtaa itseään.

Jos tarjouksessamme ei ole tuotteita, jotka haluaisit ostaa meiltä, kehotamme sinua ottamaan yhteyttä meihin, jonka kautta selvitämme, millaisia kusilahjoja voimme luoda sinulle yksilöllisellä tilauksella. Meiltä voit toki tilata myös yrityksen logolla varustettuja lahjoja! Silloin voitte varmasti tulla näkyvämmäksi kuin muut yritykset, jotka tarjoavat asiakkailleen niin sanottuja “laatikkoon piilotettavia lahjoja”.

Lahjat ulkomaisille asiakkaille

Lähestyykö vakava tapaaminen kansainvälisen yrityksen kanssa, joka saattaa päättyä tärkeän sopimuksen allekirjoittamiseen? Siitä ei siis saa puuttua mitään erityistä! Puolasta tulevat liikelahjat voivat olla jotain todella omaleimaista, jonka ansiosta ulkomaiset sopimuskumppanit ottavat yrityksesi miellyttävästi vastaan. Täydellinen lahja voi olla Birdywing-kaiverruksella varustettu puinen kello, joka asiakkaalla on aina mukanaan ja joka näin alitajuisesti palauttaa mieleen tyydyttävän tapaamisen yrityksesi kanssa. Pyynnöstä voimme valmistaa myös puisia aurinkolaseja, jotka näyttävät aina hyvin omaperäisiltä. Lahjat ulkomaisille asiakkailleon tärkeä osa jokaista tapaamista, joten kannattaa varmistaa, että heillä on jotain käsissään tapaamisen jälkeen.

LAHJAT TYÖNTEKIJÖILLE

Yrityslahjojen työntekijöille pitäisi olla yleisiä, erityisesti silloin, kun vietetään erilaisia kalenteripyhiä, sekä silloin, kun yritys esimerkiksi juhlii vuosipäiväänsä. Jokainen työntekijä, joka saa johdoltaan käytännöllisen ja ainutlaatuisen lahjan, tulee tehokkaammaksi ja tyytyväisemmäksi työhönsä. Lomalahjat työntekijöille voivat olla monenlaisia, esimerkiksi naisille täydellinen lahja on puinen kaiverrettu korurasia ja miehelle esimerkiksi puiset juomamattot, joissa on hauska kaiverrus ja yrityksenne logo. Lahja työntekijälle on tärkeä osa mitä tahansa yritysjuhlaa, joten jos sinulla on oma ideasi puisesta yrityslahjasta, ota yhteyttä meihin, niin sovitaan tilauksen yksityiskohdista.

Onnistunut yllätys on synonyymi birdywing

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kekselilaki
Käytämme evästeitä parantaaksesi kokemustasi verkkosivustollamme. Surffaamalla tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön.
AcceptMore info