Your Cart

Alkuperäisiä lahjoja asiakkaille

Järjestämissäsi tapahtumissa tai yksittäisissä asiakastapaamisissa kannattaa lisätä jotakin itsestäsi, jotta se jäisi paremmin mieleen tapaamisen jälkeen. Birdywing.com tietää, mitä pitäisi tehdä, jotta saisimme urakoitsijan tai liikekumppanin, joka palaa luoksemme uudelleen. Jokainen asiakas, jopa kaikkein vakavin asiakas, pitää siitä, että hänelle annetaan lahja. Siksi kannattaa hankkia asiakkaille ainutlaatuisia lahjoja , joita voit käyttää päivittäin. Omaperäiset liikelahjat ovat jokapäiväistä leipäämme. Tarjoamme puisia mukialustoja, tuoksuvia riipuksia ja monia, monia muita pieniä esineitä. Poikkeuksellisille asiakkaille ehdotamme puukarttojemme ostamista, jotka eivät varmasti anna kenenkään unohtaa itseään.

Jos tarjouksessamme ei ole tuotteita, jotka haluaisit ostaa meiltä, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä, jolloin voimme selvittää, mitä kusi lahjat voimme luoda sinulle yksittäisen tilauksen yhteydessä. Meiltä voit tietenkin tilata myös yrityksen logolla varustettuja lahjoja! Silloin voit varmasti tulla näkyvämmäksi kuin muut yritykset, jotka tarjoavat asiakkailleen niin sanottuja “laatikkoon piilotettavia lahjoja”.

Lahjat ulkomaisille asiakkaille

Lähestyykö vakava tapaaminen kansainvälisen yrityksen kanssa, joka saattaa päättyä tärkeän sopimuksen allekirjoittamiseen? Jotain erityistä ei siis saa puuttua siitä! Puolasta tulevat liikelahjat voivat olla jotain todella omaleimaista, jonka ansiosta ulkomaiset toimeksisaajat ottavat yrityksesi miellyttävästi vastaan. Täydellinen lahja voi olla Birdywing.com-kaiverruksella varustettu puukello, joka on asiakkaalla aina mukanaan ja joka näin alitajuisesti palauttaa mieleen tyydyttävän tapaamisen yrityksesi kanssa. Pyynnöstä voimme valmistaa myös puisia aurinkolaseja, jotka näyttävät aina hyvin omaperäisiltä. Lahjat ulkomaisille asiakkailleontärkeä osa jokaista kokousta, joten kannattaa varmistaa, että heillä on jotain käsissään kokouksen jälkeen.

LAHJAT TYÖNTEKIJÖILLE

Työntekijöille annettavien yrityslahjojen pitäisi olla yleisiä erityisesti silloin, kun vietetään erilaisia kalenteripyhiä tai kun yritys esimerkiksi juhlii vuosipäiväänsä. Jokainen työntekijä, joka saa johdoltaan käytännöllisen ja ainutlaatuisen lahjan, on tehokkaampi ja tyytyväisempi työhönsä. Lomalahjat työntekijöille voivat olla monenlaisia, esimerkiksi naisille täydellinen lahja on puinen kaiverrettu korurasia ja miehille esimerkiksi puiset juomamattot, joissa on hauska kaiverrus ja yrityksesi logo. Lahja työntekijälle on tärkeä osa yrityksen juhlia, joten jos sinulla on oma idea puisesta yrityslahjasta,ota yhteyttä meihin ja sovi tilauksen yksityiskohdista.

Onnistunut yllätys on synonyymi Birdywing.comille.

Proprietary patent

no. 007960455

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa