Puiset kodin koristeet – Muistojen seinä harrastajille

Puiset maailmankartat – kuten kaikki Sikorka-yhtiön puiset sisustusesineet – ovat korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja koriste-esineitä, mutta niitä ei ole tarkoitettu vain matkailijoille. Niiden avulla voit tietysti ilmaista kiinnostuksen kohteitasi, suunnitelmiasi ja jopa unelmiasi, jotka liittyvät matkoihin tai maailman löytämiseen, mutta et pelkästään. Seinällä oleva maailmankartta on varmasti omaperäinen koriste, joka toimii hyvin myös niiden ihmisten kotona, jotka haluavat rauhaa, hiljaisuutta ja lepoa omien neljän seinän sisällä. Tämä koriste sopii mainiosti myös lastenhuoneeseen.

Ainutlaatuiset puiset seinäkoristeet

Toisin kuin jo tunnetut tavalliset, klassiset tai raaputuskartat, tämä on hyvin omaperäinen ja tekee sisätilasta ainutlaatuisen. Täydellinen koristeeksi työpöydän tai sängyn päälle. Luovammat ihmiset voivat myös merkitä siihen matkakohteensa tai paikat, joissa he haluavat vierailla. Lapsille se voi täyttää tieteellisen ja kognitiivisen tehtävän, jonka ansiosta taapero löytää intohimon uusien maiden löytämiseen.

Seinällä oleva maailmankartta sopii myös esimerkiksi eteiseen. Näin se voi alusta alkaen viestiä vieraille, että he ovat tekemisissä ihmisten kanssa, joilla on mielenkiintoinen intohimo tai jotka pitävät omaperäisistä asusteista. Se on siis ihanteellinen tilaisuus aloittaa mielenkiintoinen keskustelu vieraiden kanssa ja - kuka tietää - ehkä jopa löytää yhteisiä aiheita tai jopa harrastuksia.

Erilaisia käyttötarkoituksia puukartalle seinällä

Puinen maailmankartta seinälle on epäilemättä omaperäinen sisustus ja sopii hyvin lähes mihin tahansa kotiin. Se on valmistettu korkealaatuisesta luonnonvanerista, jonka paksuus on kuusi millimetriä. Se näyttää lähes täydelliseltä seinällä ja antaa sisustukselle eksoottisen luonteen ja tunnelman, joka on yksinkertaisesti sanoinkuvaamaton.

Otsikoitu puinen kartta seinälle on saatavana kolmena kieliversiona: Puola, saksa ja englanti. Mikä tärkeintä, sen perusmuodossa on myös erotettu kaikkien maiden ja maanosien rajat. On kuitenkin mahdollista ostaa myös karttoja ilman rajoja.

Mainittakoon myös, että Sikorka.netissä saatavilla olevia puisia maailmankarttoja seinälle tarjotaan neljänä väriversiona. Niitä voidaan valmistaa tammesta, pähkinästä, luonnollisesta ja ruusupuusta. Näin ollen ne on mahdollista sovittaa väriltään oman kodin tai asunnon sisustukseen.

Nämä kartongit sopivat erinomaisesti moderniin, siirtomaatyyliseen, rustiikkiseen sekä skandinaaviseen ja provencelaiseen järjestelyyn ja vastaaviin. Niiden avulla on mahdollista muuttaa mitä tahansa sisustusta ilman, että tarvitsee tehdä kalliita remontteja tai ostaa useita muita, usein kalliita koristeita.

Puinen maailmankartta - muistojen seinä harrastajille

Sikorka.net-kaupasta saatava puinen seinäkartta on erinomainen esine paitsi koristeeksi. Tätä esinettä voivat, kuten jo mainittiin, käyttää matkailijat merkitsemään paikkoja, joissa he ovat jo käyneet tai aikovat käydä. Tätä kutsutaan muistojen seinäksi, jonka on tarkoitus kertoa sekä asukkaille että vieraille matkoistaan ja tuoda mieleen mukavia muistoja ja mielenkiintoisia kokemuksia.

Näin ollen nämä kartat sopivat täydellisesti jokaisen matkustamisesta innostuneen kotiin. Se palvelee varmasti tarkoitustaan paljon paremmin verrattuna niin sanottuihin raaputuskarttoihin, koska - tarvittaessa - niiden merkintöjä on mahdollista muuttaa, mitä ei voi tehdä muunlaisten karttojen kohdalla. Laadukas vaneri kestää lähes loputtomasti muutoksia ja merkintöjä, ja se palvelee kiinnostuneita hyvin pitkään.

Se kestää pölyn lisäksi myös ajan merkkejä sekä muita tekijöitä, kuten muun muassa ikkunan läpi tulevaa auringonvaloa. On myös korostettava, että yhtiömme liittää jokaiseen karttaan yksi yhteen -muotoisen mallin, jotta asiakkaidemme on helpompi koota kartat ja "liittää" asianmukaisesti kaikki sen elementit yhdeksi kokonaisuudeksi.

Puiset koristeet kotiin ja muuhun

On hyvä ajatus käyttää seinäkoristeita paitsi talossasi tai asunnossasi. Virheellisesti uskotaan, että juuri yksityiset, sananmukaiset neljä seinää ovat kaikkein tärkeimpiä, ja juuri sinne ne tulisi pääasiassa sijoittaa. Se on kuitenkin väärä ajattelutapa, sillä tämäntyyppiset elementit sopivat hyvin myös muihin huoneisiin.

Siksi kannattaa miettiä puisen maailmankartan asentamista oman toimiston seinälle, jolloin lähetät selkeän viestin sopimuspuolillesi ja työtovereillesi siitä, että matkustaminen on yksi elämäsi tärkeistä elementeistä, tai matkatoimistoon, jossa tällainen kartta on lähes täydellinen. Se on eräänlainen kannustin käyttää yrityksen palveluita ja motivaatio alkaa tutustua maailmaan.

Emme voi myöskään unohtaa sitä, että puinen maailmankartta seinälle on täydellinen koriste muun muassa kahviloissa, ravintoloissa, klubeissa ja kahvila-baareissa. Se viestittää asiakkaille, että he ovat paikassa, jossa he voivat maistella maailman eri makuja ja jopa tutustua niihin paremmin. Joissakin tämäntyyppisissä toimipaikoissa myydään myös muun muassa eri puolilta maailmaa tuotuja kahveja, teetä ja muuta vastaavaa. Niitä voidaan täydentää puuvanerista tehdyillä maailmankartoilla.

On myös tärkeää, että tällaisiin karttoihin voi merkitä maat, joista yritys on juuri myynyt tavaroita, tai toimistojen ja kansainvälisten yritysten tapauksessa maat, joiden kanssa ne tekevät yhteistyötä. Se on omaperäinen viesti ja samalla sellainen, joka kiinnittää tehokkaasti huomiota lähes jokaiseen kohteeseen.

Vaikuttaa myös mielenkiintoiselta ajatukselta sijoittaa ne lentokentälle - kansainväliselle tai paikalliselle - sekä lentokonehalliin, jossa kartta kertoo tehdyistä matkoista tai täydentää alkuperäisiä ilmailun etuja.

Seinälle tarkoitettuja puisia maailmankarttoja voi ostaa kahtena versiona - rajojen ja maiden nimien kanssa tai ilman tällaisia lisäyksiä. Näitä koristeita tarjotaan useissa eri koossa. Voit siis valita ne tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Niiden hinnat riippuvat karttojen mitoista ja materiaalista, josta ne on tarkoitus valmistaa. Ne täyttävät tehtävänsä täydellisesti lähes jokaisessa paikassa tai huoneessa, jossa niitä käytetään. On myös mahdotonta olla mainitsematta, että niiden käyttö riippuu vain mielikuvituksestamme ja käytettävissämme olevista paikoista.

Puusta valmistetut maailmankartat sopivat siis lähes mihin tahansa paikkaan. Ne täyttävät tehtävänsä ja saavat jokaisen sisustuksen saamaan ainutlaatuisen ja epätavallisen luonteen ja tunnelman.
*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

 

birdywing - luotettava yritys

Jos et ole vielä päättänyt ostaa puista maailmankarttaamme seinälle, haluamme kertoa, että tarjouksemme sisältää myös muita epätavallisia ja muualta löytyviä malleja, jotka varmasti vetoavat sinuun ja löytävät tiensä lähes jokaisen sydämeen. Vaikka jo mainittu kartta on yksi tärkeimmistä verkkosivuillamme saatavilla olevista tuotteista, valikoimamme ei pääty vain tähän tuotteeseen.

Yrityksemme Sikorka.shop on tuotemerkki, joka käsittelee koristeita niin koteihin ja asuntoihin kuin toimistoihinkin. Studiomme on paikka, jossa pyrimme luomaan esineitä, joita maailma ei ole nähnyt. On myös syytä mainita, että panemme työhömme kaiken sydämemme ja intohimomme. Olemme tuotemerkki, joka tekee kaikkensa varmistaakseen, että tuotteet ovat korkealaatuisia ja asiakkaat - tyytyväisiä.

Luomme teoksemme sisustussuunnittelun ja tekniikan tuntemuksen pohjalta, minkä ansiosta mahdollisuutemme ovat lähes rajattomat. Mainittakoon myös, että pyrimme aina suhtautumaan asiakkaisiimme ammattimaisesti. Pyrimme neuvomaan sinua ja olemaan jatkuvasti yhteydessä sinuun yhteistyön jokaisessa vaiheessa tilauksesta tuotantoprosessin kautta tuotteen lähettämiseen.

birdywing puukartta seinällä Forbes-lehden kannessa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kekselilaki
Käytämme evästeitä parantaaksesi kokemustasi verkkosivustollamme. Surffaamalla tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön.
AcceptMore info