Miten järjestää makuuhuoneen puiset koristeet?

Aloita suurimmista paloista ensin

 

Jos olet vielä epävarma siitä, mitä makuuhuoneellesi pitäisi tehdä, harkitse sen järjestämistä sijoittamalla sen tärkeimmät esineet alkuun.

Voit sitten siirtyä siirtämään tavaroita pois huoneen keskeltä, jotta saat tilaa muille toiminnoille tai esineille, jotka haluat säilyttää tai saavuttaa makuuhuoneessasi.

Näin voit työskennellä helposti näiden alkuvaiheiden ympärillä. Jos sinulla on esimerkiksi jo valmiiksi suuria veistoksia, kuten muinainen patsas, voit sijoittaa ne huoneen sisäänkäynnin läheisyyteen, jotta uudet kävijät saadaan kiinni ja heidät ohjataan oikealle tielle.

Jos sinulla on teatterityylistä rekvisiittaa, jonka ostaminen saattaa maksaa ylimääräistä, voisit aloittaa niistä, jotta vieraat tietäisivät, että heidän odotetaan maksavan lisämaksun matkamuistoista.

Sitten voisit rakentaa huoneiden välille seiniä, jotka rikkovat tilaa entisestään ja lisäävät niiden yksilöllisyyttä.

Tällaiset väliseinät toimivat luonnollisina aitoina, kun ne toteutetaan suunnitelmiin. Ne auttavat myös vahvistamaan ajatusta siitä, että jokainen huone on toisistaan erillinen.

Ripusta isompia esineitä seinälle sängyn lähelle

How to arrange a bedroom with wooden decorations?

Jos huoneessasi on paljon seiniä, on parasta valita yksi pieni pala, johon keskitytään. Näin voit olla niin, ettet tunne hukkuvasi seinään, joka on täynnä koristeellisia yksityiskohtia.

Jos ripustat jotain pienempää, kuten kuvan tai diya-lampun, kokeile, että useat asiat ovat samalla tasolla, jotta alue tuntuisi suljetummalta.

Näin ihmiset eivät hämmenny ja ihmettele, mikä esine on sinulle tärkein. Voit myös laittaa asusteet niiden taakse, jos haluat korostaa jotain muuta persoonallisuutesi piirrettä.

Laita pieniä esineitä lattialle

How to arrange a bedroom with wooden decorations?

Tämä on yksi parhaista tavoista saada makuuhuoneeseen moderni tunnelma. Pienillä esineillä voi tehdä monia erilaisia asioita, kuten laittaa niitä sängyn alle tai yöpöydän viereen koristeeksi.

Jos kuitenkin laitat jotain kiinnostavaa niin paljon, että se herättää huoneeseesi astuvan ihmisen huomion, on hyvin mahdollista, että hän pitää näkemästään.

Vaikeinta puukoristeisiin perustuvan kylpyhuoneen suunnittelussa on päättää, mihin suuntaan tästä lähdetään. Monet ihmiset saattavat ajatella, että kylpyhuone ei ole kovin romanttinen, mutta se todella on.

Se tarvitsee vain jotain erityistä, jotta siitä tulisi erityinen. Jos et aio tehdä mitään hienoja koristeita, tämä artikkeli ei ehkä ole sinua varten. Keskustelemme alla muista vaihtoehdoista.

Kaikki muu on sinusta kiinni!

Kerrotaan pienempiä kappaleita lattialle

How to arrange a bedroom with wooden decorations?

Jos makuuhuoneen lattialla on liikaa lisävarusteita, huoneessa on vaikea liikkua. Kokeile sen sijaan asetella lattialle useita pieniä koristeellisia taideteoksia tai käsintehtyjä puuhuonekaluja. Näin siellä on edelleen jotain mielenkiintoista katseltavaa, mutta ei kaikkea sisäänrakennettua.

Voit myös käyttää erikokoisia mattoja lisähauskuuden lisäämiseksi. Voit jopa käyttää erikokoisia suuria lakanoita, jotta huoneessa liikkuessasi liikut jonkin verran epätavallisen kuvion yli.

Nämä asiat tuovat tilaan hieman tunnelmaa viemättä itse liikaa tilaa. Muutama strategisesti sijoitettu korostuselementti, kuten tuoreet kukat, lämpimät mausteet, hämärä valaistus ja/tai pehmeä musiikki, voi auttaa tekemään mistä tahansa nukkumisjärjestelystä mukavamman.

Käytä päätyyn pientä tyynyä.

How to arrange a bedroom with wooden decorations?

Miksi et käyttäisi sängynpäätyyn pientä tyynyä, jotta makuuhuoneesi heijastaisi rakkauttasi luontoon, eläimiin tai jopa ammattiisi?

Sen avulla voit myös esitellä joitakin puisia koristeitasi.

Esimerkiksi eläinkuvilla koristeltu tyynynpäällinen voi olla upea lisä huoneeseesi. Sen tekeminen maksaa sinulle hyvin vähän pennejä. Suosittelen tekemään yhden viime hetken muutoksen huoneesi sisustukseen, jotta voit hyödyntää tätä ideaa.

Laita huoneeseen kukkia, tarroja tai muuta, mitä sinulla saattaa jo olla huoneessa tai mihin törmäät jatkuvasti. Kokeile myös lisätä useampi kuin yksi esine tästä ehdotuksesta, jotta ihmiset eivät luule, että käytit tonneittain rahaa näiden asioiden ostamiseen.

Käytä peittoa tai lakanaa sängyn peittämiseen.

How to arrange a bedroom with wooden decorations?

On hyödyllistä käyttää peittoa, peittoa tai lakanaa, kun yrität sisustaa makuuhuoneen puuhuonekaluilla. Tämä auttaa sinua luomaan yhtenäisen ilmeen koko huoneeseen. Voit suojautua siltä, mitä näet muiden ihmisten huoneissa, käyttämällä näitä suojaavia kankaita.

Jos joku tulee takanasi, kun vielä nukut, ja yrittää järjestää jotain uudelleen, hän todennäköisemmin vetää peitteen alas kuin yrittää ottaa sen pois sinulta.

Lisäksi, jos tunnet olosi väsyneeksi, nuku siellä missä käsketään, jotta uni olisi mahdollisimman raskasta. Kehoasi ei tarvitse pakottaa tekemään enemmän töitä, kun se tarvitsee vain lepoa.

Käytä sängyn vieressä olevaa pientä pöytää

How to arrange a bedroom with wooden decorations?

Jos sinulla on vaatekaappi, TV-pöytä tai turhamaisuus-/pukeutumistila, sitä voidaan käyttää mukavana pienenä aamiaisnurkkauksena. Aseta tänne kahvikuppi tai -lasi ja halutessasi papereita.

Lisää koristeeksi rusetti, aseta pöytäliinoja ja istuta ehkä kukka purkkiin. Voisit jopa tehdä kuumaa kaakaota, kun loikoilet valmistautumassa päivään.

Tämä on myös loistava tapa aloittaa aamu – tuo leipää tai leivonnaisia, jotta voit tehdä brunssin yöunien jälkeen. Tai kaada itsellesi iso kulho muroja ja ripusta vaatteet, joita käytät loppupäivän.

Tai ehkä viileät juomat ovat sinun juttusi… keksi keino pitää ne kylmänä ilman suurempia ongelmia (pakastimen jääpalasäiliöt toimivat todella hyvin).

Ja lopuksi, näin useimmat ihmiset syövät päivän ensimmäisen ateriansa. Ellet laita jotain muuta ruokaa, aamutreenisi tai stressiä vähentävä rituaalisi päättyy tähän.

Siksi aamiaisen syöminen on avainasemassa, jotta sinulla on hyvä päivä töissä tai jos olet koko viikon ilman päänsärkyä. Paras tapa rikkoa vanhoja tapoja on tehdä se aikaisin päivällä.

Älä odota myöhään päivään antaaksesi itsellesi vauhtia ennen vaikeampien asioiden tekemistä. On parempi, että sinulla on enemmän aikaa päivien aikana kuin ajaa väkisin läpi liikenteen, kun kaikki ovat jo kotona.

 

Käytä suurta kelloa ja lamppua sängyn vieressä

How to arrange a bedroom with wooden decorations?

Nämä ovat vähän outoja, mutta tavallaan järkeviä. Kun nukut, kehosi alkaa tuottaa hormoneja, jotka kertovat, että on aika olla hereillä. Mitä mielesi ajattelee tapahtuvan, kun se herää? Johdonmukaisuus ei ole aina mahdollista, mutta tämän ymmärtäminen vie meidät takaisin siihen, miksi alun perin menemme nukkumaan – lepuuttamaan kehoamme.

Kun aivot tietävät, että on nukkumaanmenoaika, ne kytkevät pois päältä oman energianlähteensä (verenkierron). Jos makuuhuoneessasi on valoa tai ääntä, voit pysyä unessa pidempään.

Kirjan tai kannettavan tietokoneen näytön lukeminen ennen nukkumaanmenoa auttaa pitämään silmät auki, samoin hengitysharjoitukset ja teen juominen. Tämä toimii hyvin myös elektroniikan poistamisella ennen nukkumaanmenoa.

Käytä kirjoja hyllyssä

How to arrange a bedroom with wooden decorations?

Toinen idea on käyttää kirjallisia sitaatteja tai runoja makuuhuoneen koristeina.

Voit sijoittaa tänne myös Ludwig van Beethovenin kuuluisia melodioita.

Nämä taideteokset sopivat myös mainiosti lisäämään huoneeseen hienovaraista tuoksua.

Seinän kokoinen maalaus on kiva lisä, jos sinulla on sellainen.

Se toimii hyvin, jos huoneen muu osa on täynnä koristeellisia kalusteita ja koristeita.

Mutta se on myös hyvä sisustus, jos satut rakastamaan sitä, mitä se esittää.

Se auttaa täyttämään tilan ja antaa luonnollisen kontrastin arkisille esineille, kuten lampuille ja maljakoille.

Eikä sen pitäisi maksaa käden ja jalan vertaa!

——

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kekselilaki
Käytämme evästeitä parantaaksesi kokemustasi verkkosivustollamme. Surffaamalla tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön.
AcceptMore info