Kuulamppu – Yölamppu lapsille, seinäkoristelu

Mikä on lampun valonlähde?

Monet ihmiset tuntevat lamput tunnelman luomiseksi koteihinsa. Lamppuja voidaan käyttää yövalaisimina, täydentämään huoneen muita valonlähteitä tai ne voivat olla olennainen osa teemoitettua aluetta (esimerkiksi “kuu-” tai “tähti”-valaistusta).

Ne voivat toimia myös työvalaisimina – esimerkiksi keittiön lamppu voi toimia valonheittimenä ruoanlaiton aikana, mutta siitä tulee suunnistuslaite, kun palataan aterialta.

Lamput voidaan sijoittaa suoraan talon alueiden taakse, esimerkiksi sinne, missä joku saattaa nukkua. Emme kuitenkaan suosittele tätä, sillä lampun suora kosketus ihoon auttaa ehkäisemään silmien väsymistä, joka aiheutuu näytön tuijottamisesta koko päivän.

Lisäksi lampun tuottamaa ylimääräistä lämpöä olisi vältettävä.

Miksi sitä kutsutaan kuulampuksi?

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Kyseessä on antiikkilamppu, jonka pohjana on keraaminen purkki ja jossa on muutama oksa tai tekopuu. Erityisen tästä lampusta tekevät sen varret/jalustat, jotka voivat pyöriä akselinsa ympäri.

Kun siihen laitetaan paristot, ne kuumenevat ja muuttavat jalustat pyöriviksi lampuiksi. Liekin väri vaihtelee jalustan muodon mukaan.

Sen sisällä on myös kaksi pientä lamppua, jotka antavat sille lisää ulottuvuutta ja tekevät siitä vielä kevyemmän (ja vähemmän havaittavan). Kaiken kaikkiaan se on melko siisti ja hauska muotoilu!

——

Mikä sen nimi onkaan?

Kohta: Nämä roikkuvat lasipurkit ovat täydellisiä korujen tai muiden esineiden säilytykseen. Ne näyttävät todella hienoilta, kun niiden sisällä on vain yksi esine.

Jos esineitä on kuitenkin kolme tai neljä, asiat alkavat sotkeutua eivätkä pysy kovin hyvin järjestyksessä. Suosittelen, että sinulla on vähintään kaksi esinettä, joita voit järjestää purkkiin.

Näin ihmiset joutuvat päättämään, mitä he haluavat nähdä seuraavaksi. Pidä myös alla tilaa, johon he voivat laittaa ylimääräisiä tavaroita, kuten laskuja tai muistiinpanoja. Näin voisit sijoittaa useita irtonaisia paperinpalasia yhteen sen sijaan, että ne olisivat hajallaan ympäri purkkia.

Olen huomannut, että kun ihmiset ottavat kukkia purkista, he tuntuvat aina menevän heti takaisin kauppaan ostamaan jotain muuta. Minusta se on eräänlainen hyvän lahjan merkki; joku menee eteenpäin ja ostaa hänen

Mitä se valaisee?

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Olipa kerran kuningas, joka rakasti pimeitä paikkoja. Auringonvalo ei koskaan päässyt hänen valtakuntaansa, koska hän määräsi kaikki ikkunat maalattavaksi mustiksi.

Hän ei tyytynyt siihen, että ikkunalasit eivät läpäisseet valoa, vaan hän teetti myös verhot, jotka olivat yksivärisen punaisia. Pian tämän jälkeen joku keksi punaisella kankaalla päällystetyt lasihelmet, joita palvelijat heittelivät saapuessaan palatsiin joka päivä.

Mutta huolimatta ponnisteluistaan luonnonvalon estämiseksi, kuninkaan oli edelleen nukuttava ja työskenneltävä. Joka aamu ennen auringonnousua hän liukui valtakuntansa keskellä virtaavan joen rannalle ja rentoutui aamunkoittoon asti. Sitten hän saattoi aloittaa koko prosessin alusta.

Näinä varhaisina tunteina jotkut ihmiset kuitenkin lopulta lähtivät kodeistaan. He löysivät ensimmäisen merkin, joka johti pohjoiseen kohti valoa. Ja he kysyisivät vielä yhtä asiaa niiltä, jotka kulkivat tätä tietä pitkin: “Kertokaa meille jotain uutta! Teidän täytyy tietää jotain ihmeellistä tai odottamatonta.”

Ja niin tarina meni, että kukaan ei tajunnut kuin kerran, miten tärkeää on muistaa, mitä edessä on. Näin elämästä ei tule liian tylsää ja tylsää.

Siksi, kävelitpä sitten yksin tai olitpa sitten myöhässä, älä pysähdy seuraavalla kerralla lukemaan mielenkiintoista runoa tai katsomaan ympärillesi ja huomaamaan jotain uutta. Elämä on lyhyt ja täynnä yllätyksiä, pidä hauskaa ja seikkaile.

Miltä se näyttää?

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Kuulamppu on pieni pöytä tuoleineen tai ilman tuoleja, joka muistuttaa jättimäistä pizzaviipaletta. Kummassakin päässä on kaksi puolikuun muotoista kynttilää. Keskellä on kolmas kynttilä, ja siinä on kulhoja, jotka on täytetty lasikivillä, kuten sinisillä kuutioilla, renkailla ja sauvoilla. Täytetyt lamput luovat ympäristön hehkua, mikä antaa tälle sisustustyylille pehmeyttä.

Tämän muotoilun todellinen vetovoima on kuitenkin sen yksinkertaisuus. Se sopii erinomaisesti lastenhuoneisiin, koska heidän ei tarvitse tehdä muita muutoksia saatuaan uuden lampun.

Kukaan ei myöskään ollut aivan varma, miksi ihmiset valitsivat kakkujen valmistuksen alkuaikoina kakkujen asettamiseen vahavuoan piirakkavuoan sijasta. Se tuntui vain liian yksinkertaiselta ollakseen arvokasta ja herkullista!

Yksinkertaisuudestaan huolimatta jotkut väittivät, että tämä malli auttoi heitä vaikeiden aikojen yli. Ihmiset sanoivat, että nämä pizzaviipaleet voivat auttaa vaikeiden päivien yli muistuttamalla onnellisista muistoista tai tunteista.

Voitko sinä tehdä sen?

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Tämä lamppu on melko helppo valmistaa käyttämällä puujätteitä ja välineitä tai materiaaleja.

Se on myös ihanteellinen hanke, jolla voi tutustuttaa nuoria (lapsia ja nuoria) tekemisen maailmaan.

Valaisimia on kahta tyyppiä: toisessa käytetään lampunvarjostimena hehkulamppua, toisessa lampunvarjostimessa varjostin yhdistyy pieneen kynttilään. Opetan sinulle, miten rakennat jälkimmäisen tyypin.

Näin syntyy säädettävä valonheitin, jota voidaan siirtää tarvittaessa ja piilottaa, kun sitä ei tarvita. Se sopii hyvin lastenhuoneisiin, olohuoneisiin ja mihin tahansa muuhun alueeseen, jossa on tarve käyttää yksilöllisempää valaistusta.

Valaisin on ollut käytössä jo siitä lähtien, kun muinaiset roomalaiset käyttivät savesta valmistettuja kierrevalaisimia. Nykyaikaisen version kehittivät 1800-luvun alussa Edisonin tehtaalla työskentelevät tiedemiehet. Näissä nykyaikaisissa versioissa on vain pieniä eroja alkuperäiseen malliin verrattuna.

Monilla eri kulttuureilla on omat nimensä tälle lampputyylille. Jotkut kutsuvat niitä “kuulampuksi” tai “tanita-lampuksi”. Italiassa niitä kutsutaan nimellä “lumi d’argento” tai “luci di castelro”.

Tohtori Michael Oskin sanoo kirjassaan Naturally Thin, että amerikkalainen viettää keskimäärin noin 10 prosenttia päivästä nukkuen. Vietämme siis lähes puolet elämästämme nukkuen. Miksi et käyttäisi tätä aikaa hyväksi ja nukkuisi enemmän?

Miksi ei enemmän unta

Vinkkejä lampun käyttöön

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Käyttöehdotuksia:

Ennen kuin lähdet lapsen huoneesta, laita vielä näkyvillä olevat lelut pois ja varmista, että lapsen sänky on pedattu. Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on tulla myöhemmin takaisin ja huomata, että kaikki hänen lempilelunsa ovat poissa paikoiltaan tai että hän on muuttanut koko alueen sotkuksi heittelemällä tavaroita ympäri huonetta.

Anna heidän myös tietää, että rakastat heitä ja näet heidät lapsen sijaan yksilönä. Anna heidän tietää, että olet aina heidän tukenaan riippumatta siitä, mitä he päättävät kertoa sinulle.

Näiden yhteyksien luominen on tärkeää, sillä lapset, jotka tuntevat itsensä rakastetuiksi ja ymmärretyiksi, reagoivat yleensä paremmin elämän haasteisiin, kuten suruun, menetykseen, kipuun, kritiikkiin, riippuvuuteen ja mielenterveyshäiriöihin.

Anna heidän tietää, että vaikka kaikki tuntuisi kaatuvan tai menevän pieleen, on aina olemassa syy, miksi asioita tapahtuu ja ihmiset tekevät asioita. Se ei ehkä ole aluksi selvää, mutta lopulta he ymmärtävät sen.

Pidä vuorovaikutus pienten lasten kanssa yksinkertaisena, elleivät he näytä nauttivan monimutkaisuudesta. Pienet lapset voivat vaikuttaa hyvin kypsiltä ja omatoimisilta, mutta älä luota heihin täysin ennen kuin he ovat 11-vuotiaita.

Älä epäröi kysyä kysymyksiä! Vaikka pitäisitkin jonkun ajatusta outona tai hulluna, kiinnitä huomiota siihen, miten hän selittää jotakin asiaa, ja pane merkille hänen vastauksensa. Kokeile sitten kysyä kysymyksiä saadaksesi lisää tietoa siitä, mihin he uskovat ja miten he lähestyvät ongelmia.

Kuulampun historia

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Vaikka lyhtyjä on ollut olemassa jo tuhansia vuosia, yhdistämme ne edelleen jouluun ja pääsiäiseen. Muinaiset kiinalaiset käyttivät paperilyhtyjä uudenvuoden juhlistamiseen, ja myöhemmin japanilaiset kehittivät oman versionsa lyhtyjuhlista. Sen lisäksi, että lyhdyt olivat juhlallinen taidemuoto, niillä oli tärkeä rooli myös kansanperinteessä.

Esimerkiksi Kiinassa ne liittyvät mytologiaan ja yliluonnollisiin uskomuksiin. On yleistä, että kun joku haluaa välittää huonoja uutisia, sanotaan, että se on “kuin ampuisi liekehtivän nuolen taivaalle”. Todellisuudessa he tarkoittavat, että viesti on merkityksetön eikä ole mitään tekosyytä tai oikeutusta sille, mitä henkilö sanoo seuraavaksi.

Nämä nuolet viittaavat profetioihin asioista, jotka tapahtuvat tulevaisuudessa, kuten poliittisista muutoksista tai sodista. Ihmiset heittivät pois vanhoja huonekaluja ja papereita, koska he uskoivat näillä materiaaleilla olevan henkistä arvoa ihmisten kuoltua.

Nykyään ihmiset käyttävät tuoksukynttilöitä symboloimaan sururituaaleja, kuten hanojen sytyttämistä (kynttilän päälle kaadetaan kiehuvaa vettä) ja salvia-/sadar- suitsukkeiden polttamista. Nämä auttavat poistamaan negatiivisen energian huoneesta ja saavat kaikki tuntemaan olonsa rauhallisemmaksi.

Japanissa, koska lapset rakastavat öisin poltettuja hiilikimpaleita, vanhemmat ostavat lapsille tutteja (joita kutsutaan myös pulleiksi tikuiksi). Nämä muistuttavat nänniputkia, jos olet koskaan nähnyt kuvia, joissa uudet äidit imevät pulloa.

Myös vanhemmat sukupolvet heittivät hiiltä pois samankaltaisista syistä. Vanha

Muita hyödyllisiä lamppuja

Moon lamp - night lamp for children, wall decoration

Tätä suosittua lampputyyppiä on monia erilaisia malleja. Voit löytää valmiita versioita, jotka maksavat alle 30 dollaria, tai kalliita käsintehtyjä, joiden arvo on tuhansia dollareita.

Seuraavassa on yleiskatsaus erilaisiin saatavilla oleviin riippuviin valaisinvaihtoehtoihin sekä niiden etuihin ja kustannuksiin.

Lisää ideoita uusista malleista

Luo vielä useita erilaisia valaisimen suunnittelukonsepteja ennen kuin siirryt suunnitteluvaiheeseen. Kun olet saanut muutaman konseptin valmiiksi, aloita niiden lisääminen palkkiosopimukseesi voiton lisäämiseksi. Kokeile laittaa yksi tai kaksi valaisinta yöksi tiloihin, joissa valaistustarve on vähäinen, kuten keittiönurkkauksiin tai aamiaisbaareihin.

Laita rahahinnat kuhunkin malliin, jotta voit myydä ne, jos ne menevät nopeasti. Tekemällä tämän ihmiset ovat hyvin halukkaita maksamaan sinulle summia, jotka vaihtelevat 5-50 dollarin välillä yöaikaisesta asetusskenaariosta.

Kokeile, että sinulla on hehkulamppupaketteja yhdessä hintanoteerausten, myyntiviestien jne. kanssa, jotta kävijät voivat jäädä luettuaan tuotemerkistäsi ja siitä, kuinka suuri se on. Useimmat näistä yksityiskohdista voidaan helposti siirtää verkossa, lainata tai ostaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kekselilaki
Käytämme evästeitä parantaaksesi kokemustasi verkkosivustollamme. Surffaamalla tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön.
AcceptMore info