5 inspiroivaa tapaa käyttää puisia karttoja ja kuvia kodin sisustamiseen

Puu on jo pitkään ollut yksi sisustuksessa ja sisustuksessa käytetyistä perusmateriaaleista. Nykyään se ei ole enää vain huonekaluihin, lattioihin ja viimeistelytöihin käytetty materiaali. Puiset kartat tai kodin sisustukseen tarkoitetut kuvat ovat vain yksi esimerkki sen lukuisista käyttötavoista sisustustaiteessa. Viime vuosina puusta on tullut vakava kilpailija olemassa oleville ratkaisuille seinien sisustustaiteessa, ja sen suosio kasvaa jatkuvasti. Kodinomistajat ovat kyllästyneet tylsiin, mallimaisiin seinäkoristeisiin, jotka ovat tulvineet markkinoille viime vuosina. Kodin sisustusta valitessaan nykypäivän tietoiset käyttäjät ja suunnittelijat valitsevat kohteita, jotka ovat ainutlaatuisia, herättävät huomiota, herättävät tunteita ja kiinnostusta.

Instagram: @amonet_home

On myös voimakas suuntaus etsiä sellaisia sisustusesineitä, jotka erottuvat korkealla laadullaan ja luonnollisella, ajattomalla kauneudellaan. Laserkaiverretut puukartat ja puukuvat ovat täydellisiä esimerkkejä sisustuselementeistä, joissa yhdistyvät kaikki nämä halutut ja toivotut ominaisuudet.

Jos luulet, että puukartat sopivat vain suuren puutalon tai maalaiskartanon sisustukseen, sammuta malliajattelu ja ajattele uudelleen! Suunnittelijat, kodinomistajat ja asunnon omistajat käyttävät jatkuvasti supertrendikkäitä ja ainutlaatuisia puisia seinäkarttoja ja puisia kuvia kaikenlaiseen persoonalliseen sisustukseen. Sinäkin voit tehdä niin!

Valitse, konfiguroi ja tilaa puukartta tai puukuvat nyt!

Jos olet se onnekas henkilö, joka juuri sai omistukseensa yhden ainutlaatuisista puukartoistamme tai -tauluistamme, tässä on viisi esimerkki-ideaa niiden käyttämiseen kotisi kaunistamiseen.

Puinen kartta ja muut puiset seinäkoristeet muodikkaana sisustuselementtinä

Hyvä tapa korostaa uutta karttaasi olisi laittaa se ainoaksi pääaiheeksi seinällesi. Niin monta vuotta vallinnut muoti, jossa seinät ovat täynnä rihkamaa, on vihdoin poistumassa.

Ulkoilmaolosuhteet ovat yhä stressaavammat. Tämä saa meidät arvostamaan yhä enemmän rauhoittavia ilmastoja kodeissamme. Tämä näkyy myös seinien sisustustrendeissä. Kitschisten koristeiden massalla sotkettu seinä on väistynyt yhden tai kahden suuren elementin rauhallisen viehätyksen tieltä.

Puinen maailman, Euroopan tai Puolan kartta on täydellinen sisustuksen keskipiste, jonka ansiosta voit nauttia jo tekemiesi matkojen muistoista ja suunnitella tulevia matkoja.

Tällainen ainutlaatuinen koriste-elementti seinällä herättää myös vierailevien ystävien ja vieraiden huomion. Tämän ansiosta vietät heidän kanssaan ihanaa aikaa, puhut menneistä matkoista ja mietit seuraavia, ehkä yhteisiä seikkailuja.

Asenna kartta silmien korkeudelle, jotta voit havaita ja arvostaa laserkaiverretulle kartalle ominaisia hienovaraisia yksityiskohtia. Rajoita huoneen muut koriste-elementit yhteen tai kahteen pieneen esineeseen, jotka eivät kilpaile tai häiritse. Näin puinen kartta tuo sisustukseen ainutlaatuista luonnetta ja charmia.

Harkitse valonheittimen lisäämistä korostamaan omaleimaista sisustustasi entisestään. Voit tilata myös valaistun LED-maailmankartan (HIT!), joka on saatavana Premium- ja Classic-versiona. Voit sijoittaa tuolin kartan lähelle, jotta tila olisi entistäkin houkuttelevampi viipyä ja miettiä miellyttäviä asioita.

Puisia karttoja ja kuvia retro-tyyliseen toimistojärjestelyyn

Karttojen ja puun tiedetään herättävän alitajuisia mielleyhtymiä ja herättävän tiettyjä tunteita. Huomiota herättävän puukartan tai puisen maalauksen lisääminen esimerkiksi toimistoon tai työhuoneeseen luo älyllisen rikkauden, hienovaraisuuden ja hienostuneisuuden ilmapiirin.

Korosta tätä tunnetta kokoelmalla vanhoja kirjoja, itämaisella kuviolla varustetulla matolla, nahkakalusteilla ja lämpimällä pistevalaistuksella. Tiimalasi, maapallo, pankkilamppu tai vanha tussikuppi ovat loistava lisä. Katosta lattiaan voit käyttää raskaasta, ylellisestä kankaasta valmistettuja verhoja, joiden sävy on kiehtova, ja näin saat aikaan parhaan mahdollisen vaikutuksen.

Romanttinen seinä muistoja yhteisiltä matkoilta

Puukarttasi tulisi olla yhtä yksilöllinen kuin sinä itse olet. Valitse kartta, joka kuvaa paikkaa, jossa sinä ja toinen puoliskosi tapasitte tai menitte naimisiin. Sijoita se paikkaan, jossa molemmat näkevät sen usein, esimerkiksi aamiaisnurkkaukseen, lempituolienne väliin tai sänkysi yläpuolelle.

Jos olette kotoisin eri paikoista, vierekkäin asetetut kotikaupunkienne tai -maidenne kartat muodostavat kauniin ja merkityksellisen vastakkainasettelun. Valkoisen tai punaisen sävyisiä tuoreita kukkia sisältävä maljakko täydentää tätä ihanaa sisustusideaa täydellisesti.

Kartta seinällä matkakuvakokoelman esittelypaikkana.

Jos rakastat matkustamista ja olet kerännyt kokoelman arvokkaita matkamuistoja tai matkakuvia, älä pidä niitä piilossa! Tyylikäs yhdistävä esine voi auttaa sitomaan kokoelmasi yhteen eikä se näytä sekavalta. Seinälle kiinnitettävä puinen kartta on täydellinen ja erittäin käytännöllinen sisustuselementti tällaiseksi yhdistäväksi esineeksi.

Jos haluat rakentaa matkakokoelmasi, aloita kiinnittämällä kartta seinälle ja lisää sitten matkakuvia sopivissa kehyksissä. Käytä merkkejä ja puisia nuppineuloja merkitäksesi erityisen kiinnostavia paikkoja.

Lisää ripustettava hylly, johon voit sijoittaa joitakin hyvin kirjoitettuja matkaoppaita ja suosikkimuistoja paikoista, joissa olet käynyt. Myös vintage-kamera tai kompassi sopii hyvin. Tunnet itsesi inspiroituneeksi joka kerta, kun kävelet ohi ja suunnittelet iloisena seuraavaa matkaasi.

Täydentää upeaa näkymää ikkunan ulkopuolella

Jos sinulla on onni, että sinulla on koti, josta on upea näköala, laserleikattu puukartta on täydellinen lisä siihen. Valitse näkymään sopiva kartta ja kiinnitä se seinälle ikkunan lähelle. Voit parantaa asetelmaa puisella maailmankuvalla, valitulla maalla, alueella tai kaupungilla tai kaiverruksella varustetulla puukellolla.

Nämä ideat ovat vain muutamia esimerkkejä lukemattomista tavoista, joilla voit käyttää laserleikattuja puukarttoja, tauluja ja muita puisia seinäkoristeita piristämään kotisi sisustusta.

Jos et löydä unelmiesi puukoristetta vakiovalikoimastamme, muista, että on mahdollista suunnitella mittatilaustyönä tehty kartta tai maalaus. Ota vain yhteyttä, niin selvitämme kaikki yksityiskohdat, ja pääset pian nauttimaan ainutlaatuisesta puukoristeestasi Sikorkalta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kekselilaki
Käytämme evästeitä parantaaksesi kokemustasi verkkosivustollamme. Surffaamalla tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön.
AcceptMore info