Toimitus Palautukset

Kansainvälinen patentti

Puinen maailmankartta on suojattu kansainvälisillä patentti- ja tekijänoikeuksilla. Kopioimalla tuotteen syyllistyt tekijänoikeusrikkomukseen ja kohtaat vakavia oikeudellisia ongelmia.

Toivomme, että rakastat ehdottomasti jokaista tuotetta, jonka lähetämme sinulle.  Mutta joskus elämässä tapahtuu ja suunnitelmat muuttuvat, me ymmärrämme sen.

Hyväksymme palautukset ja vaihdot tuotteille, jotka eivät ole henkilökohtaisia, eivät ole mittatilaustyönä tehtyjä ja jotka eivät ole selvillä 30 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut paketin. 

TILAUKSEN PALAUTTAMINEN/VAIHTAMINEN: Kaikkien tuotteiden on oltava uudessa kunnossa ja alkuperäisessä pakkauksessa. Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista ja vaihdossa lähetettyjen tuotteiden toimituskuluista.

Emme hyväksy palautuksia tai vaihtoja henkilökohtaisista, mittatilaustyönä tehdyistä tai tyhjennystuotteista. 

KORVAUKSET:  Jos teimme väärän personoinnin tilaukseesi, lähetämme sinulle mielellämme korvaavan personoidun tuotteen. Emme korvaa esineitä, jotka kaiverrettiin väärin, koska saimme sinulta väärän kuvan/väärin kirjoitetun tekstin. 

Palautus ylivoimaisen esteen sattuessa.

Huomaa! Palautamme tuotteiden kulut, mutta toimituskulut veloitetaan tuotteen hinnasta, jos:

asiakas ei ollut tavoitettavissa toimitusprosessin aikana
asiakas ei antanut voimassa olevaa puhelinnumeroa ja/tai sähköpostiosoitetta

Jos posti hyödynsi tuotteen samasta syystä, emme ole vastuussa kustannuksista. Jos asiakas kieltäytyy paketista ilman mitään syytä, paketti hyödynnetään, emmekä vastaa kustannuksista.

Tuotteen vaihtaminen (esim. värin, koon jne. vaihtaminen).

TILAUKSEN PALAUTTAMINEN/VAIHTAMINEN: kaikkien tuotteiden on oltava uudessa kunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Asiakas vastaa palautuksen postikuluista ja vaihdossa lähetettyjen tuotteiden mahdollisista postikuluista.

Emme hyväksy palautuksia tai vaihtoja henkilökohtaisista, mittatilaustyönä tehdyistä tai tyhjennystuotteista. 

 1. Kuluttajan oikeuksista 30. toukokuuta 2014 annetun lain mukaan, joka on voimassa 25. joulukuuta 2014 alkaen, ostajalla on oikeus peruuttaa etäsopimus ilmoittamatta mitään syytä.
  Ostajan on ilmoitettava myyjälle aikomuksestaan peruuttaa sopimus 14 kalenteripäivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta/ostamisesta. Tänä aikana Ostajan on lähetettävä vaihto-ilmoitus Myyjän sähköpostiosoitteeseen tai postitse tai tavaroiden mukana. 
  Sopimuksen peruuttamisilmoituksen lähettämispäivästä alkaen Ostajalla on vielä 14 kalenteripäivää aikaa palauttaa tavarat.
  Ostaja vastaa siitä, että tavaran arvo alenee, jos sitä käytetään tavalla, joka ylittää sen, mikä on tarpeen tavaran luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan selvittämiseksi.
  Ostaja/kuluttaja vastaa tavaran vaihtamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista.

1. Pakkaa tuotteet ja täytä lomake

Asian käsittelyn nopeuttamiseksi suosittelemme käyttämään erityistä vaihtolomaketta. Tarkista huolellisesti, että olet antanut kaikki tiedot oikein.
Voit täyttää lomakkeen klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

2. Lähetä tuotteesi

Kiinnitämme huomiota lähetyksen huolelliseen suojaamiseen ja pakkaamiseen, jotta tilaus saapuu meille ehjänä. 

BIRDYWING – VAIHDOT
ul. Fantazja 32,
Gorzyce 39-432, POLAND

Muistathan, että emme ota vastaan postiennakolla, e-lähetyksenä tai pakettiautomaateilla lähetettyjä paketteja. Palautetun tuotteen palautuskustannuksista vastaa ostaja.

 1. 3. Odota uutta tuotetta, palauta erotus tai maksa lisämaksua.

  Korvaava tuote lähetetään alkuperäiseen tilausosoitteeseen, kun korvaavan tuotteen palautus on vastaanotettu.

  Maksueron palautus
  Przelewy24:n ja PayPalin kautta suoritettujen maksujen tapauksessa maksuerä maksetaan sille tilinumerolle, jolta tilauksen maksu suoritettiin. Jos maksu suoritetaan toimituksen yhteydessä, se maksetaan lomakkeessa ilmoitetulle tilinumerolle. 

  Tilauksen lisämaksu
  Maksettavan erotuksen laskemisen jälkeen lisämaksu on suoritettava pankkitilinumerollemme ennen uuden tuotteen lähettämistä. Vaihtomenettelyn nopeuttamiseksi lähetä meille maksuvahvistus.

  PKO BP
  98 1020 4913 0000 9502 0162 3198

  Siirron nimi:
  Vaihto – tilausnumero …. 

  Vastaanottaja:
  Birdywing – MARIAN SIKORA, ul. Fantazja 32, Gorzyce

Palauta tuotteet

Hyväksymme palautukset ja vaihdot tuotteille, jotka eivät ole yksilöllisiä, joita ei ole valmistettu mittatilaustyönä ja joita ei ole myynnissä 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut paketin.

Lue etäsopimuksen peruuttamista koskevat tiedot. Säännöt 

Pursuant to the Act of May 30, 2014 on consumer rights, in force from December 25, 2014, the Buyer has the right to withdraw from a distance contract without giving any reason.
The time for informing the Seller by the Buyer about the intention to withdraw from the contract is 14 calendar days from the moment of receipt / purchase of the goods. During this time, the Buyer is obliged to send a declaration of withdrawal from the contract to the Seller’s e-mail address or by post or together with the goods.
From the date of sending the declaration of withdrawal from the contract, the Buyer has a further 14 calendar days to return the goods.
The Seller should return the funds to the Buyer within 14 days from the receipt of the declaration of withdrawal from the contract. The Seller may refrain from returning the funds until receipt of the goods.
The buyer is responsible for reducing the value of the item as a result of using it in a way that goes beyond what is necessary to establish the nature, characteristics and functioning of the item.
The buyer / consumer bears the direct cost of returning the goods

1. Pakkaa tuotteet ja täytä lomake

Jotta asian käsittely nopeutuisi mahdollisimman paljon, suosittelemme käyttämään erityistä palautuslomaketta. Täytä se, kun täytät kaikki sopimuksen peruuttamisen edellytykset. Tarkista huolellisesti, että olet antanut kaikki tiedot oikein.
Voit täyttää lomakkeen klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

2. Lähetä tuotteet – sinulla on 14 päivää aikaa tehdä niin.

Kiinnitämme huomiota lähetyksen huolelliseen suojaamiseen ja pakkaamiseen, jotta tilaus saapuu meille ehjänä. 

BIRDYWING – ZWORTY
ul. Fantazja 32,
Gorzyce 39-432, POLAND

Muistathan, että emme ota vastaan postiennakolla, e-lähetyksenä tai pakettiautomaateilla lähetettyjä paketteja. Palautetun tuotteen palautuskustannuksista vastaa ostaja.

 1. 3. Odota, että varat palautetaan

  Jotta tapauksen käsittelyä voitaisiin nopeuttaa mahdollisimman paljon, ehdotamme, että palautus tehdään enintään 14 päivän kuluessa siitä, kun tuote on saapunut varastoon. Transaktiokustannusten korvaus tehdään: maksutapojen osalta: PayU, Przelewy24 ja PayPal – tilinumerolle, jolta tilaus maksettiin. Kun kyseessä on maksu toimituksen yhteydessä, lomakkeessa ilmoitetulle tilinumerolle.

Palauta tuotteet

1. Täytä lomake ja valitse valituksen tyyppi.

Jotta valitusprosessi nopeutuisi mahdollisimman paljon, suosittelemme, että täytät seuraavan valituslomakkeen – ja liität sen sitten valituksen kohteena olevien tuotteiden laatikkoon. Merkitse siihen, että valitat tuotteista, ja ilmoita valituksen syy. Tarkista huolellisesti, että olet syöttänyt kaikki tiedot oikein.
Voit täyttää lomakkeen klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

3. Odota valitusta koskevaa päätöstä

Jos päätät:
vaihdat – noudamme ja lähetämme uuden tuotteen välittömästi.
korjata – noudamme ja lähetämme korjatun tuotteen välittömästi.
palauttaa – valituksen hyväksymisen jälkeen palautus tehdään välittömästi, viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun tuote on saapunut varastoon. Palautus tehdään enintään 14 päivän kuluessa siitä, kun tuote on saapunut varastoon. Transaktiokulujen palautus tehdään: maksutapojen osalta: PayU:n, Przelewy24:n ja PayPalin osalta – tilinumerolle, jolta tilaus maksettiin. Kun kyseessä on maksu toimituksen yhteydessä, lomakkeessa ilmoitetulle tilinumerolle.

2. Valmistele tuote keräystä varten

Valmistumisen jälkeen kiinnitämme huomiota lähetyksen huolelliseen suojaamiseen ja pakkaamiseen, jotta tilaus saapuu meille kokonaisuudessaan. 

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kekselilaki
Käytämme evästeitä parantaaksesi kokemustasi verkkosivustollamme. Surffaamalla tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön.
AcceptMore info