Your Cart

Tietosuojaseloste

1. Henkilötietojen keräämistä koskevat tiedot ja rekisterinpitäjän yhteystiedot


Olemme iloisia, että vierailet verkkosivuillamme, ja kiitämme sinua kiinnostuksestasi. Seuraavassa kerromme sinulle henkilötietojesi käsittelystä verkkosivuston käytön yhteydessä. Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti.

Tämän verkkosivuston tietojenkäsittelystä vastaava rekisterinpitäjä yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti on Sikorka – Marian Sikora ul, Fantazja 32 Gorzyce 39-432, Puola, puh..: +48 783 517 443, Sähköposti: office.birdywing@gmail.com. Henkilötietojen käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

Tällä verkkosivustolla käytetään SSL- tai TLS-salausta turvallisuussyistä ja henkilötietojen ja muun luottamuksellisen sisällön (esim. tilaukset tai kyselyt rekisterinpitäjälle) siirron suojaamiseksi. Tunnistat salatun yhteyden merkkijonosta ‘https://’ ja lukko-symbolista selaimen rivillä.

2. Tietojen kerääminen, kun vierailet verkkosivustollamme


Kun käytät verkkosivujamme vain tiedottamiseen, eli jos et rekisteröidy tai muuten anna meille tietoja, keräämme vain tietoja, jotka selaimesi välittää palvelimellemme (ns. “palvelimen lokitiedostot”). Kun vierailet verkkosivustollamme, keräämme seuraavat tiedot, jotka ovat teknisesti välttämättömiä, jotta voimme näyttää verkkosivuston sinulle:

  • Vierailtu verkkosivustomme
  • Päivämäärä ja kellonaika käyttöhetkellä
  • Lähetettyjen tietojen määrä tavuina
  • Lähde/viite, josta tulit sivulle
  • Käytetty selain
  • Käytetty käyttöjärjestelmä
  • Käytetty IP-osoite (tarvittaessa: anonymisoidussa muodossa)

Tietojenkäsittely tapahtuu seuraavien artiklojen mukaisesti. 6 (1) kohdan f alakohdan yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti verkkosivustomme vakauden ja toimivuuden parantamiseen liittyvän oikeutetun etumme perusteella. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä käytetä millään muulla tavalla. Pidätämme kuitenkin oikeuden tarkistaa palvelimen lokitiedostot jälkikäteen, jos on konkreettisia viitteitä laittomasta käytöstä.

Cloudflare

Verkkosivustomme suojaamiseksi ja toimivuuden parantamiseksi (art. 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti) käytämme Cloudflare CDN (Content Delivery Network) -palvelua, jonka tarjoaa CloudFlare Inc, Inc 665 3rd St. 200, San Francisco, CA 94107, USA (jäljempänä ‘Cloudflare’). Kaikki käyttäjien pyynnöt lähetetään Cloudflare-palvelimelle, ja niitä käytetään vain tilastollisiin tarkoituksiin. Cloudflaren antamien tietojen mukaan kaikki keräämämme lokit poistetaan yleensä 4 tunnin kuluessa (viimeistään 3 päivän kuluttua). Lisätietoja Cloudflaresta ja sen tietosuojakäytännöistä saat osoitteesta: https://www.cloudflare.com/security-policy/.

3. Evästeet


Jotta vierailusi verkkosivustollamme olisi houkutteleva ja jotta tiettyjä toimintoja voitaisiin käyttää, käytämme eri sivuilla niin sanottuja evästeitä. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu päätelaitteeseesi. Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan selainistunnon päätyttyä eli selaimen sulkemisen jälkeen (ns. istuntoevästeet). Muut evästeet jäävät päätelaitteeseesi ja antavat meille tai kumppaniyrityksillemme (kolmannen osapuolen evästeet) mahdollisuuden tunnistaa selaimesi seuraavan vierailusi yhteydessä (pysyvät evästeet). Jos evästeitä asetetaan, ne keräävät ja käsittelevät erityisiä käyttäjätietoja, kuten selain- ja sijaintitietoja sekä IP-osoitearvoja, yksilöllisten vaatimusten mukaisesti. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua, joka voi vaihdella evästeestä riippuen.

Joissakin tapauksissa evästeitä käytetään tilauksen tekemisen helpottamiseksi tallentamalla asetuksia (esim. virtuaalisen ostoskorin sisällön muistaminen myöhempää vierailua varten). Jos henkilötietoja käsitellään myös asettamillamme yksittäisillä evästeillä, käsittely tapahtuu tietosuoja-asetuksen artiklan mukaisesti. 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti joko sopimuksen toteuttamiseksi tai yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan mukaisesti. 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti, jotta voimme turvata oikeutetut etumme, jotka liittyvät verkkosivuston parhaaseen mahdolliseen toimivuuteen sekä asiakasystävälliseen ja tehokkaaseen suunnitteluun sivuvierailun aikana.

Huomaa, että voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää erikseen niiden hyväksymisestä tai estää evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Kukin selain poikkeaa toisistaan evästeasetusten hallinnassa. Tämä on kuvattu kunkin selaimen ohjevalikossa, jossa kerrotaan, miten voit muuttaa evästeasetuksia. Huomaa, että verkkosivustomme toiminnot voivat olla rajoitettuja, jos evästeitä ei hyväksytä.

Voit muuttaa evästeiden käyttöä koskevia sääntöjä laitteellasi milloin tahansa valitsemalla selaimesi asetuksista asianmukaisen vaihtoehdon:

Selainpalveluntarjoajat saattavat muuttaa edellä mainittujen asetusten käyttöoikeuspolkuja – sinun on silloin etsittävä ne edellä mainittujen salasanojen perusteella. Kunnes muutat evästeasetuksiasi, markkinointikumppanimme käyttävät evästeitä näyttääkseen sinulle mainoksia, jotka vastaavat nykyisiä tarpeitasi.

4. Yhteydenotto


Henkilötietoja kerätään, kun meihin otetaan yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta). Se, mitä tietoja kerätään yhteydenottolomakkeen tapauksessa, käy ilmi kyseisestä yhteydenottolomakkeesta. Näitä tietoja tallennetaan ja käytetään yksinomaan pyyntöösi vastaamiseen tai yhteydenottoon ja siihen liittyvään tekniseen hallinnointiin. Tietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumuksesi, joka on määritelty tietosuoja-asetuksen artiklassa. 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. Jos yhteydenottosi tarkoituksena on sopimuksen tekeminen, käsittelyn oikeusperusteena on lisäksi Art. 6 artiklan 1 kohdan b alakohta GDPR. Tietosi poistetaan sen jälkeen, kun kyselysi on käsitelty lopullisesti; näin on, jos olosuhteista voidaan päätellä, että kyseiset tosiseikat on lopullisesti selvitetty, edellyttäen, että lakisääteiset säilytysvelvoitteet eivät ole päinvastaisia.

5. Tietojen käsittely asiakastiliä avattaessa


Kun avaat asiakastilin, keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi (etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite) (mitä tietoja kerätään, selviää asiakkaan rekisteröintilomakkeesta). Asiakastilin avaamisen yhteydessä kerättyjä henkilötietojasi käsitellään suostumuksesi perusteella asiakastilin avaamisen yhteydessä. 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan mukaisesti. Tässä tapauksessa henkilötietojasi käsitellään osto- ja tilaushallintaprosessin optimoimiseksi. Asiakastilisi on mahdollista poistaa milloin tahansa. Tämä voidaan tehdä lähettämällä viesti edellä mainittuun ohjaimen osoitteeseen. Tällaisessa tapauksessa asiakastilisi poistetaan ja kaikki asiakastietosi menetetään.

6. Tietojesi käyttö suoramainontaan (uutiskirje)


Jos tilaat sähköpostiuutiskirjeemme, lähetämme sinulle säännöllisesti tietoa tarjouksistamme. Ainoa pakollinen tieto uutiskirjeen lähettämistä varten on sähköpostiosoitteesi. Mahdollisten lisätietojen ilmoittaminen on vapaaehtoista, ja niitä käytetään, jotta sinua voidaan lähestyä henkilökohtaisesti. Käytämme uutiskirjeen lähettämiseen niin sanottua double opt-in -menettelyä. Tämä tarkoittaa, että emme lähetä sinulle sähköpostitse uutiskirjeitä, ellet ole nimenomaisesti vahvistanut meille, että hyväksyt uutiskirjeen lähettämisen. Tämän jälkeen lähetämme sinulle vahvistussähköpostin, jossa pyydämme sinua vahvistamaan, että haluat vastaanottaa tulevia uutiskirjeitä klikkaamalla asianmukaista linkkiä.

Aktivoimalla vahvistuslinkin annat meille suostumuksesi henkilötietojesi käyttämiseen Art. 6 (1) kohdan a alakohdan mukaisesti. Kun rekisteröidyt uutiskirjeeseen, tallennamme Internet-palveluntarjoajan (ISP) syöttämän IP-osoitteesi sekä rekisteröinnin päivämäärän ja kellonajan, jotta voimme myöhemmin jäljittää sähköpostiosoitteesi mahdollisen väärinkäytön. Uutiskirjeeseen rekisteröitymisen yhteydessä keräämiämme tietoja käytetään yksinomaan uutiskirjeen avulla tapahtuvaan mainontaan. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa uutiskirjeessä olevan linkin kautta tai lähettämällä viestin edellä mainitulle vastuuhenkilölle. Peruutuksen jälkeen sähköpostiosoitteesi poistetaan välittömästi uutiskirjeemme jakelulistalta, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi myöhempään käyttöön tai varaamme oikeuden käyttää tietoja enemmän kuin lain sallimia tietoja, joista ilmoitamme sinulle tässä ilmoituksessa.

7. Tietojen käsittely tilausten käsittelyä varten


Kun lähetät tilauksen, keräämme ja käytämme henkilötietojasi vain silloin, kun se on tarpeen pyyntöjesi täyttämiseksi ja käsittelemiseksi. Tietojen toimittaminen on tarpeen sopimuksen tekemistä varten. Sen toimittamatta jättäminen estää sopimuksen tekemisen. Käsittely tapahtuu tietosuojalainsäädännön art. 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan perusteella, ja sitä tarvitaan kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi. Emme välitä tietojasi kolmansille osapuolille ilman nimenomaista suostumustasi. Tämä ei koske ainoastaan palvelukumppaneitamme, joita tarvitsemme sopimussuhteen hoitamiseen, tai palveluntarjoajia, joita käytämme tilauksen käsittelyyn (esim. kuljetuspalvelujen tarjoajat tai maksupalvelujen tarjoajat). Noudatamme kaikissa tapauksissa tiukasti lakisääteisiä vaatimuksia. Tiedonsiirron laajuus on rajoitettu minimiin.

8. Youtube-videoiden käyttö


Tämä verkkosivusto käyttää Youtuben upottamistoimintoa sellaisten videoiden näyttämiseen ja toistamiseen, joita tarjoaa palveluntarjoaja Youtube, joka kuuluu Google LLC:lle, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Tätä varten käytetään laajennettua tietosuojatilaa, jolla varmistetaan palveluntarjoajan tietojen mukaan, että käyttäjätiedot tallennetaan vasta, kun videon toistotoiminto käynnistetään. Kun upotettujen YouTube-videoiden toisto käynnistetään, palveluntarjoaja asettaa “YouTube”-evästeet kerätäkseen tietoja käyttäjän käyttäytymisestä. Youtuben tietojen mukaan evästeiden käytön tarkoituksena on muun muassa videotilastojen tallentaminen, käyttäjäystävällisyyden parantaminen ja epäasianmukaisten toimien välttäminen. Jos olet kirjautuneena Googleen, tietosi yhdistetään suoraan tiliisi, kun napsautat videota. Jos et halua, että profiiliasi yhdistetään YouTubeen, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivoimista. Google tallentaa tietosi (myös niiden käyttäjien osalta, jotka eivät ole kirjautuneet sisään) käyttöprofiileiksi ja arvioi niitä. Tällainen arviointi tapahtuu erityisesti asetuksen (EY) N:o …/…/EY artiklan mukaisesti. 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti Googlen oikeutettujen etujen perusteella, jotka liittyvät henkilökohtaisen mainonnan lisäämiseen, markkinatutkimukseen ja/tai verkkosivuston kysyntään perustuvaan suunnitteluun. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista, jolloin sinun on otettava yhteyttä YouTubeen tämän oikeuden käyttämiseksi.

Riippumatta siitä, toistetaanko upotettu video, yhteys Googlen verkkoon “kaksoisnapsautus” muodostuu, kun vierailet tällä verkkosivustolla. Tämä saattaa aiheuttaa tietojen jatkokäsittelyä, johon emme voi vaikuttaa. Yhdysvalloissa sijaitsevalla Google LLC:llä on Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” sertifikaatti, joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen. Lisätietoja YouTuben tietosuojasta on saatavilla palveluntarjoajan tietosuojaselosteessa osoitteessa: www.google.com/policies/privacy/

9. Online-markkinointi


Googlen DoubleClick

Tällä verkkosivustolla käytetään myös Google LLC:n, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, tarjoamaa online-markkinointityökalua DoubleClick by Google (“DoubleClick”). DoubleClick käyttää evästeitä käyttäjille sopivien mainosten näyttämiseen, kampanjan suorituskykyraporttien parantamiseen tai sen estämiseen, että käyttäjä näkee samoja mainoksia useammin kuin kerran. Käytämme DoubleClickiä mainonnan optimointiin liittyvän oikeutetun etumme perusteella Art. 6 (1) kohdan f alakohdan mukaisesti. Käytettyjen markkinointityökalujen vuoksi selaimesi aloittaa automaattisesti suoran yhteyden Googlen palvelimeen. Meillä ei ole mitään vaikutusvaltaa niiden tietojen laajuuteen ja jatkokäyttöön, jotka Googlen tämän työkalun käyttö tuo esiin. Voit estää osallistumisen tähän seurantaprosessiin deaktivoimalla evästeet konversioseurantaa varten ja asettamalla selaimesi niin, että evästeet on estetty verkkotunnuksella www.googleadservices.com. Huomaa, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän tarjouksen toimintoja täysimääräisesti. Lisätietoja DoubleClick by Googlen suorittaman tiedonkeruun ja -käsittelyn tarkoituksesta ja laajuudesta on osoitteessa: http://www.google.pl/policies/privacy/.

Google AdWordsin konversioseuranta

Tämä verkkosivusto käyttää verkkomainontaohjelmaa “Google AdWords” ja konversioseurantaa Google AdWordsin puitteissa, Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Käytämme Google Adwords -ohjelmaa kiinnittääksemme huomiota houkutteleviin tarjouksiimme mainosmateriaalin (ns. Google Adwords) avulla ulkoisilla verkkosivustoilla. Voimme määritellä mainoskampanjatietojen perusteella, kuinka onnistuneita yksittäiset mainostoimenpiteet ovat. Olemme kiinnostuneita näyttämään sinulle sinua kiinnostavia mainoksia. Haluamme tehdä verkkosivuistamme sinulle kiinnostavamman ja saada mainoskustannukset laskettua oikeudenmukaisesti. Konversioseurantaeväste asetetaan käyttäjän selaimeen, jos hän klikkaa Googlen toimittamaa AdWords-mainosta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi. Nämä evästeet menettävät yleensä voimassaolonsa 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos käyttäjä vierailee verkkosivuston tietyllä sivulla ja eväste ei ole vielä vanhentunut, Google ja me voimme tunnistaa, että käyttäjä napsautti mainosta ja siirtyi tälle sivulle. Jokainen Google AdWords -asiakas saa eri evästeen. Näin ollen evästeitä ei voida jäljittää AdWords-asiakkaiden verkkosivuston kautta. Konversioevästeiden keräämiä tietoja käytetään konversiotilastojen tuottamiseen AdWords-asiakkaille, jotka ovat valinneet konversioseurannan. Asiakkaille ilmoitetaan niiden käyttäjien kokonaismäärä, jotka napsauttivat mainosta ja siirtyivät konversioseurantatunnisteen sivulle. Ne eivät kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden perusteella ne voisivat tunnistaa käyttäjät henkilökohtaisesti. Jos et halua osallistua seurantaohjelmaan, voit kieltää tämän ohjelman käytön poistamalla Google Conversion Tracking -evästeen käytöstä Internet-selaimesi käyttäjäasetusten kautta. Tässä tapauksessa sinua ei sisällytetä konversioseurantatilastoihin. Käytämme Google Adwordsia kohdennettua mainontaa koskevan oikeutetun etumme perusteella Art. 6 (1) kohdan f alakohdan mukaisesti. Yhdysvalloissa sijaitsevalla Google LLC:llä on Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” sertifikaatti, joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on osoitteessa: https://privacy.google.com/intl/en-GB/take-control.html?categories_activeEl=sign-in. Voit poistaa mainosasetusten evästeet pysyvästi käytöstä estämällä ne selainohjelmistosi vastaavalla asetuksella tai lataamalla ja asentamalla selainliitännäisen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä: https://support.google.com/ads/answer/7395996 Huomaa, että tiettyjä tämän verkkosivuston toimintoja ei voi käyttää tai niitä voi käyttää vain rajoitetusti, jos olet poistanut evästeiden käytön käytöstä.

10. Web Push -ilmoitukset


1. Web Push -ilmoitukset lähetetään Käyttäjän verkkoselaimeen vasta, kun Käyttäjä on hyväksynyt niiden vastaanottamisen. Suostuakseen vastaanottamaan Web Push -ilmoituksia Käyttäjän tulee merkitä selaimensa lähettämässä viestissä vaihtoehto “näytä ilmoitukset” tai muu synonyymi (kukin selain voi nimetä tämän vaihtoehdon eri tavalla).

2. Suostumus Web Push -ilmoitusten vastaanottamiseen voidaan peruuttaa milloin tahansa muuttamalla käyttäjän selaimen asetuksia.

3. Ylläpitäjä ei käsittele käyttäjien henkilötietoja Web Push -ilmoituksia käyttäen. Käyttäjät tunnistetaan ainoastaan niiden tietojen perusteella, jotka heidän verkkoselaimensa tallentavat ja joihin ylläpitäjällä ei ole pääsyä.

11. Web-analyysipalvelut


Google Universal Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, Google LLC:n, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”) verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää niin sanottuja evästeitä, jotka ovat tietokoneellesi tallennettuja tekstitiedostoja, joiden avulla verkkosivusto voi analysoida, miten käyttäjät käyttävät sivustoa. Evästeiden tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi (mukaan lukien lyhennetty IP-osoite) siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne. Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia yksinomaan laajennuksella “_anonymizeIp()”, joka varmistaa IP-osoitteen anonymisoinnin lyhentämällä sitä ja sulkee pois suoran henkilökohtaisen yhteyden. Laajennuksen seurauksena Google lyhentää IP-osoitteesi aiemmin Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen allekirjoittajavaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Näissä poikkeustapauksissa käsittely suoritetaan tietosuojasäännösten mukaisesti. 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeutetun etumme perusteella, joka perustuu käyttäjien käyttäytymisen tilastolliseen analysointiin optimointi- ja markkinointitarkoituksiin. Google käyttää näitä tietoja puolestamme arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen meille muita verkkosivuston ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Selaimesi Google Analyticsin yhteydessä lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla selaimesi asianmukaiset asetukset. Meidän on kuitenkin huomautettava, että siinä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään tämän verkkosivuston kaikkia toimintoja. Voit pysyvästi kieltää Googlea keräämästä evästeiden tuottamia tietoja verkkosivuston käytöstä (mukaan lukien IP-osoitteesi) ja käsittelemästä niitä. Voit ladata ja asentaa selainlaajennuksen, joka on saatavilla seuraavasta linkistä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Vaihtoehtona selainliitännälle tai mobiililaitteiden selaimissa klikkaa seuraavaa linkkiä asettaaksesi opt-out-evästeen, joka estää Google Analyticsia keräämästä tietoja tältä verkkosivustolta tulevaisuudessa (tämä opt-out-eväste toimii vain tässä selaimessa ja tällä verkkotunnuksella). Jos poistat evästeet tällä selaimella, sinun on napsautettava uudelleen tätä linkkiä): Poista Google Analytics käytöstä Yhdysvalloissa sijaitseva Google LLC on sertifioitu Yhdysvaltojen ja Euroopan välisen tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” mukaisesti, mikä takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojatason noudattamisen. Tämä verkkosivusto käyttää myös Google Analyticsia kävijävirtojen laiteriippumattomaan analysointiin, joka suoritetaan käyttäjätunnuksen avulla. Voit poistaa käytöstäsi laitteistokohtaisen analyysin käytöstäsi asiakastililläsi kohdassa “Omat tiedot”, “Henkilökohtaiset tiedot”. Lisätietoja siitä, miten Google Analytics käsittelee käyttäjätietoja, on Googlen tietosuojakäytännössä osoitteessa: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en.

Yahoo Web Analytics (Yahoo! EMEA Limited)

Tämä verkkosivusto käyttää Yahoo Web Analytics -verkkosanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Yahoo! EMEA Limited, 5-7 Point Village, North Wall Quay, Dublin 1, Irlanti. Yahoo Web Analyticsin avulla kerätään, analysoidaan ja tallennetaan pseudonymisoituja käyttäjätietoja. Tietojenkäsittely tapahtuu seuraavien artiklojen mukaisesti. 6 (1) kohdan f alakohdan mukaisesti yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeutetun etumme perusteella, joka perustuu käyttäjien käyttäytymisen tilastolliseen analysointiin optimointi- ja markkinointitarkoituksiin. Näistä tiedoista voidaan luoda pseudonymisoituja käyttöprofiileja, joita voidaan arvioida samaa tarkoitusta varten. Kerättyihin tietoihin kuuluu yleensä verkkosivulla vietetty aika, napsautetut linkit ja verkkosivulla katsotut mainokset. Yahoo Web Analytics käyttää näiden tietojen keräämiseen verkkomajakoita ja evästeitä. Verkkomajakat ovat pieniä graafisia elementtejä, jotka on upotettu verkkosivustoon ja jotka mahdollistavat tiettyjen tietojen keräämisen ja käyttäjän toiminnan seuraamisen sivustolla. Jos haluat estää käyttäjän käyttäytymisen arvioinnin evästeiden avulla, voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää niiden hyväksymisestä erikseen tai estää evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Jos et hyväksy vierailustasi saatujen tietojen tallentamista ja arviointia, voit milloin tahansa vastustaa seuraavien tietojen tallentamista ja käyttöä niin sanotun opt-out-evästeen avulla, joka on saatavilla täällä: https://aim.yahoo.com/aim/ie/pl/optout/index.htm. Lisätietoja Yahoo Web Analytics -teknologiasta on osoitteessa https://policies.yahoo.com/ie/pl/yahoo/privacy/topics/webanalytics/index.htm.

Hotjar

Käytämme Hotjar Oy:n tarjoamia ratkaisuja, joiden avulla voit analysoida käyttäytymistä esimerkiksi lämpökarttojen, käyttäjien sivustolla tapahtuvien liikkeiden, konversiopolkujen, kyselyjen ja käyttäjäpalautekyselyjen sekä verkkohakukaavakkeiden avulla. Hotjar täydentää tietoja siitä, miten käyttäjät käyttävät sivustoa, ja ne luodaan seurantakoodin ja evästeiden avulla, minkä jälkeen ne lähetetään ja tallennetaan Hotjarin palvelimille.
Hotjar voi laitteen ja käyttäjän selaimen avulla kerätä seuraavia tietoja:

  • a. Laitteen IP-osoite (koodattuna siten, että käyttäjää ei voida tunnistaa),
  • b. sähköpostiosoite ja käyttäjän etu- ja sukunimi,
  • c. laitetyyppi ja sen parametrit sekä selaintyyppi,
  • d. sijainti (vain sen maan nimi, josta yhteys on muodostettu).

Käytämme kerättyjä tietoja verkkosivustomme analysointiin ja kehittämiseen. Käyttämällä sivustoamme annat suostumuksesi siihen, että Hotjar käsittelee edellä mainittuja tietoja.
Jos et hyväksy edellä mainittuja toimia, mene osoitteeseen: https://www.hotjar.com/opt-out.

Exponean integrointi (Exponea PL Sp.z o.o, ul. Aleje Jerozolimskie 93 02-001 Varsova, KRS 0000732109).

Jotta voimme tarjota asiakkaille ja käyttäjille edullisimman tarjouksen ja jotta voimme tehdä tai täyttää sopimuksen, johon tiedot liittyvät, käytämme “profilointia”, eli henkilötietojen automaattista käsittelyä, jossa henkilötietoja käytetään luonnollisen henkilön henkilökohtaisten tekijöiden arvioimiseen, erityisesti henkilökohtaisiin mieltymyksiin ja kiinnostuksen kohteisiin liittyvien näkökohtien analysoimiseen tai ennustamiseen. Ylläpitäjä toteuttaa tarvittavat toimenpiteet rekisteröidyn oikeuksien, vapauksien ja oikeutettujen etujen suojaamiseksi.
Lisätietoa löytyy täältä: https://exponea.com/legal/privacy-policy/

12. Uudelleen kohdentaminen / uudelleenmarkkinointi / suosittelumainonta


Bing Ads (Microsoft Corporation)

Tämä verkkosivusto käyttää Microsoftin (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA) konversioseurantatekniikkaa “Bing Ads”. Microsoft Bing Ads asettaa evästeen tietokoneellesi, jos käytät verkkosivustoamme Microsoft Bing -mainoksen kautta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi. Nämä evästeet menettävät voimassaolonsa 180 päivän kuluttua. Niitä ei ole tarkoitettu henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos käyttäjä vierailee tietyillä tämän verkkosivuston sivuilla ja jos eväste ei ole vielä vanhentunut, me ja Microsoft pystymme tunnistamaan, että käyttäjä on napsauttanut mainosta ja että hänet on siirretty tälle sivulle (muuntosivu). Jos henkilötietoja käsitellään tässä yhteydessä, se tapahtuu tietosuojasäännösten mukaisesti. 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti tehokkaaseen markkinointiin liittyvän oikeutetun etumme perusteella. Konversioevästeen avulla kerätyt tiedot on tarkoitettu konversiotilastojen laatimiseen eli sen rekisteröimiseen, kuinka monta käyttäjää on saapunut konversiosivulle mainoksen napsauttamisen jälkeen. Näin saamme selville niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka napsauttivat mainostamme ja jotka siirrettiin konversioseurantatunnisteen sivulle. Emme kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden perusteella käyttäjät voitaisiin tunnistaa henkilökohtaisesti. Yhdysvalloissa sijaitseva Microsoft Corporation on sertifioitu Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” mukaisesti, mikä takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen. Jos et halua osallistua seurantaan, voit vastustaa tätä käyttöä poistamalla Bing Ads -konversioseurantaevästeen helposti käytöstä internet-selaimesi ja käyttäjäasetusten kautta. Tässä tapauksessa sinua ei sisällytetä konversioseurantatilastoihin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää deaktivointisivua EU:n kuluttajille. http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/ tarkistaa, onko selaimessasi asetettu Microsoftin mainosevästeet, ja jos on, poistaa ne käytöstä. Lisätietoja Microsoft Bing Adsin tietosuojakäytännöistä on osoitteessa: https://privacy.microsoft.com/en-US/.

Criteo (Criteo SA)

Tämä verkkosivusto käyttää Criteo SA:n, 32 Rue Blanche, 75009 Pariisi, Ranska (“Criteo”) teknologiaa kerätäkseen, tallentaakseen ja arvioidakseen tietoja verkkosivuston kävijöiden surffauskäyttäytymisestä pseudonymisoidussa muodossa evästetekstitiedostojen avulla. Tämä tapahtuu oikeutetun etumme perusteella, joka perustuu henkilökohtaisen mainonnan lisäämiseen Art. 6 (1) (f) GDPR:n mukaisesti. Criteo analysoi navigointikäyttäytymistä algoritmien avulla ja pystyy sen jälkeen näyttämään tuotesuosituksia yksilöllisten mainosbannereiden muodossa muilla verkkosivustoilla (ns. julkaisijoilla). Näitä tietoja ei missään tapauksessa käytetä tämän verkkosivuston kävijän henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Mitään muuta käyttöä tai luovuttamista kolmansille osapuolille ei ole suunnitteilla. Jos haluat vastustaa tietojen keräämistä ja pseudonymisoitujen käyttäjäprofiilien luomista tulevaisuutta varten, voit hankkia seuraavan niin sanotun opt-out-evästeen: Criteo Exercise ( https://www.criteo.com/fr/privacy/). Lisätietoja Criteon teknologiasta saat Criteon tietosuojakäytännöstä osoitteessa: https://www.criteo.com/privacy/.

Facebookin mukautettu yleisö Pixel-prosessin kautta

Tämä verkkosivusto käyttää Facebook Inc:n, 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA (“Facebook”) “Facebook-pikseliä”. Käyttäjän käyttäytymistä voidaan seurata sen jälkeen, kun hän on nähnyt Facebook-mainoksen tai klikannut sitä. Tämän prosessin tarkoituksena on arvioida Facebook-mainosten vaikutusta tilastollisia ja markkinatutkimustarkoituksia varten, ja se voi auttaa optimoimaan tulevia mainostoimia.Jos henkilötietoja käsitellään tässä yhteydessä, se tapahtuu tietosuojasäännösten mukaisesti. 6 (1) kohdan f alakohdan GDPR:n mukaisesti tehokkaaseen markkinointiin liittyvän oikeutetun etumme perusteella. Kerätyt tiedot pysyvät nimettöminä, eikä niitä voida käyttää päätelmien tekemiseen käyttäjän henkilöllisyydestä. Facebook kuitenkin tallentaa ja käsittelee näitä tietoja, jotta yhteys kyseiseen käyttäjäprofiiliin voidaan muodostaa ja jotta Facebook voi käyttää näitä tietoja omiin mainostarkoituksiinsa Facebookin tietosuojakäytännön mukaisesti ( https://www.facebook.com/about/privacy/). Voit sallia Facebookin ja sen kumppaneiden sijoittaa mainoksia Facebookissa ja sen ulkopuolella. Tietokoneellesi voidaan myös tallentaa eväste näitä tarkoituksia varten. Yhdysvalloissa sijaitseva Facebook Inc. on sertifioitu Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” mukaisesti, mikä takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen. Jos haluat estää evästeiden käytön tietokoneellasi, voit asettaa Internet-selaimesi niin, että evästeitä ei enää tallenneta tietokoneellesi tulevaisuudessa ja/tai jo tallennetut evästeet poistetaan. Jos kaikki evästeet poistetaan käytöstä, joitakin Internet-sivujemme toimintoja ei ehkä voida enää suorittaa. Voit myös estää kolmansien osapuolten, kuten Facebookin, evästeiden käytön seuraavalla Digital Advertising Alliancen verkkosivustolla: http://www.aboutads.info/choices/.

Google AdWords Remarketing

Verkkosivustomme käyttää Google AdWords Remarketingin toimintoja, joiden avulla voimme mainostaa verkkosivustoamme Googlen hakutuloksissa sekä kolmansien osapuolten verkkosivustoilla. Palveluntarjoaja on Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). Tätä varten Google asettaa päätelaitteesi selaimeen evästeen, joka käyttää automaattisesti pseudonyymiä evästetunnistetta vierailtujen sivujen perusteella mahdollistaakseen kiinnostuksen perusteella tapahtuvan mainonnan. Käsittely perustuu oikeutettuun etuumme verkkosivustomme optimaaliseen markkinointiin Art. 6 (1) kohdan f alakohdan mukaisesti. Lisäkäsittely tapahtuu vain, jos olet suostunut Googlen kanssa siihen, että Googlen Internet- ja sovellusten selaushistoriasi yhdistetään Google-tiliisi ja että Google-tilisi tietoja käytetään verkossa katselemiesi henkilökohtaisten mainosten tekemiseen. Jos olet kirjautuneena Googleen, kun vierailet verkkosivustollamme, Google käyttää tietojasi yhdessä Google Analyticsin tietojen kanssa luodakseen ja määritelläkseen kohderyhmäluetteloita laitteiden välistä uudelleenmarkkinointia varten. Tätä varten Google yhdistää väliaikaisesti henkilötietosi Google Analyticsin tietoihin luodakseen kohderyhmiä. Voit poistaa evästeiden asettamisen pysyvästi käytöstä mainosasetuksia varten. Voit ladata ja asentaa selaimen lisäosan, joka on saatavilla seuraavasta linkistä: https://www.google.com/settings/ads/onweb/. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä Digital Advertising Allianceen osoitteessa www.aboutads.info saadaksesi selville, miten evästeet asetetaan, ja tehdä tarvittavat asetukset. Lopuksi voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää erikseen, hyväksytkö ne vai etkö hyväksy evästeitä tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Jos evästeitä ei hyväksytä, verkkosivustomme toiminnot voivat olla rajoitettuja. Yhdysvalloissa sijaitsevalla Google LLC:llä on Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” sertifikaatti, joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen. Lisätietoja sekä mainontaa ja Googlea koskevat tietosuojasäännökset ovat nähtävissä osoitteessa: http://www.google.com/policies/technologies/ads/.

13. Työkalut ja muut


Google reCAPTCHA

Tällä verkkosivustolla käytämme myös Google LLC:n, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”) reCAPTCHA-toimintoa. Tätä toimintoa käytetään pääasiassa sen erottamiseen, onko merkintä luonnollisen henkilön tekemä vai automaattisen ja automaattisen käsittelyn väärinkäyttämä. Palvelu sisältää IP-osoitteen ja mahdollisesti muiden Googlen reCAPTCHA-palvelua varten tarvitsemien tietojen lähettämisen Googlelle, ja se suoritetaan Googlen verkkosääntöjen art. 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeutetun etumme perusteella, joka perustuu Internetissä tapahtuvien toimien yksilöllisen halukkuuden määrittämiseen sekä väärinkäytösten ja roskapostin välttämiseen. Yhdysvalloissa sijaitsevalla Google LLC:llä on Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” sertifikaatti, joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen. Lisätietoja Google reCAPTCHA:sta ja Googlen tietosuojakäytännöstä on osoitteessa: https://policies.google.com/privacy?hl=en-GB.

Google Maps

Käytämme blogissamme Google Mapsia (API). Google Maps on verkkopalvelu, jonka avulla voidaan näyttää interaktiivisia (maa)karttoja maantieteellisten tietojen esittämiseksi visuaalisesti. Kun käytät Google Maps -karttaa sisältäviä alasivuja, Google lähettää ja tallentaa tietoja verkkosivustomme käytöstäsi (kuten IP-osoitteesi) Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille. Tämä pätee riippumatta siitä, tarjoaako Google käyttäjätilin, jolla olet kirjautunut sisään, vai onko käyttäjätiliä olemassa. Jos olet kirjautunut Googleen, tietosi liittyvät suoraan tiliisi. Jos et halua, että Google-profiiliasi liitetään, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivoimista. Google tallentaa tietosi (myös niiden käyttäjien osalta, jotka eivät ole kirjautuneet sisään) käyttöprofiileiksi ja arvioi niitä. Tällainen arviointi tapahtuu asetuksen (EY) N:o …/…/EY artiklan mukaisesti. 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti Googlen oikeutettujen etujen perusteella, jotka liittyvät henkilökohtaisen mainonnan lisäämiseen, markkinatutkimukseen ja/tai verkkosivuston kysyntään perustuvaan suunnitteluun. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttäjäprofiilien luomista. Jos haluat tehdä niin, sinun on otettava yhteyttä Googleen käyttääksesi tätä oikeutta.

Google Web Fonts

Tämä sivusto käyttää Google LLC:n, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”) tarjoamia www-fontteja fonttien yhtenäiseen esittämiseen. Kun kutsut sivua, selaimesi lataa selaimen välimuistiin tarvittavat web-fontit, jotta tekstit ja fontit näkyvät oikein. Tätä varten käyttämässäsi selaimessa on oltava yhteys Googlen palvelimiin. Näin Google saa tiedon siitä, että verkkosivustollamme on käyty IP-osoitteesi kautta. Google Web Fontsia käytetään verkkotarjoustemme yhtenäisen ja houkuttelevan esitystavan takaamiseksi, ja sen käyttö on oikeutetun etumme mukaista, kuten Art. 6 (1) kohdan f alakohdan GDPR:n mukaisesti. Jos selaimesi ei tue verkkokirjasimia, tietokoneesi käyttää oletusfonttia. Yhdysvalloissa sijaitsevalla Google LLC:llä on Yhdysvaltojen ja Euroopan tietosuojasopimuksen “Privacy Shield” sertifikaatti, joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojan tason noudattamisen. Lisätietoja Google Web Fontsista on osoitteessa https://developers.google.com/fonts/faq ja Googlen tietosuojakäytännössä: https://policies.google.com/privacy?hl=en.

14. Rekisteröidyn oikeudet


Sovellettava tietosuojalainsäädäntö antaa sinulle kattavat rekisteröidyn oikeudet (tiedonsaanti- ja puuttumisoikeudet) rekisterinpitäjään nähden henkilötietojesi käsittelyn osalta, joista ilmoitamme sinulle jäljempänä:

  • Rekisteröidyn oikeus tutustua tietoihin artiklan 1 kohdan mukaisesti. 15 GDPR
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen art. 16 GDPR
  • Oikeus tietojen poistamiseen (“oikeus tulla unohdetuksi”) art. 17 GDPR
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen art. 18 GDPR
  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen art. 20 GDPR
  • Oikeus peruuttaa annettu suostumus art. 7 (3) GDPR
  • Oikeus tehdä kantelu asetuksen (EY) N:o …/…/EY artiklan mukaisesti. 77 GDPR

Oikeus vastustaa

Jos käsittelemme henkilötietojasi etujen punninnan yhteydessä hallitsevan oikeutetun etumme perusteella, sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa tätä käsittelyä tulevaisuutta varten erityisestä tilanteestasi johtuvin perustein. Jos käytät vastustamisoikeuttasi, lopetamme kyseisten tietojen käsittelyn. Pidätämme kuitenkin oikeuden jatkokäsittelyyn, jos voimme osoittaa, että käsittelyyn on olemassa pakottavia ja suojelun arvoisia syitä, jotka ovat tärkeämpiä kuin heidän etunsa, perusoikeutensa ja -vapautensa, tai jos käsittelyä käytetään oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen. Jos käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista mainontaa varten. Voit käyttää vastalausetta edellä kuvatulla tavalla. Jos käytät vastustamisoikeuttasi, lopetamme kyseisten tietojen käsittelyn suoramainontaa varten.

15. Henkilötietojen säilyttämisen kesto


Henkilötietojen säilytysaika määräytyy asianomaisen lainsäädännön mukaan.

Proprietary patent

no. 007960455

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa