Mitä ripustaa tyhjälle seinälle työpöydän yläpuolelle – puiset koristeet toimistoon

Puiset toimistokoristeet ovat yksi monista vaihtoehdoista toimistotilan järjestämiseen. Työpöydän vieressä olevaa seinää tulisi käyttää käytännöllisesti ja samalla näyttää kauniilta. Työpöydän yläpuolella oleva seinä tulisi järjestää siten, että se sopii parhaiten työn luonteeseen.

Mitä ripustaa tyhjälle seinälle työpöydän yläpuolelle?

Useimmiten ripustamme tähän paikkaan korkki- tai magneettitauluja. Luovia ammatteja harjoittavat ihmiset ripustavat yleensä kuvia, lehtileikkeitä, materiaalinäytteitä ja tekstejä seinälle työpöytänsä yläpuolelle. Korkkitaulu työpöydän yläpuolella on myös ihanteellinen ratkaisu opiskelijan huoneeseen.

Puiset koristeet toimistoon

Työpöydän tyhjän seinätilan käytännöllinen käyttö ei kuitenkaan ole ainoa mahdollisuus. Asiakkaamme Agnieszka valitsi toimistoonsa puiset koristeet, ja hänen työpöytänsä yläpuolella olevalla seinällä on paikka puiselle maailmankartalle, jossa on maiden rajat ja nimet. Rouva Agnieszka valitsi kartan tammenvärisenä, joka sopii täydellisesti hänen puisen työpöytänsä väriin. Kokonaisuus näyttää erittäin tyylikkäältä ja inspiroivalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kekselilaki
Käytämme evästeitä parantaaksesi kokemustasi verkkosivustollamme. Surffaamalla tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön.
AcceptMore info