Poliittinen maailmankartta puu makuuhuoneen sisustus

Poliittinen maailmankartta puu makuuhuoneen sisustus 

Poliittinen maailmankartta puinen makuuhuoneen sisustus. Perinteisen maailmankartan lisäksi voit lisätä makuuhuoneeseesi myös 3D-seinäkoristeen maailmankartan. Elephant Stockilla on erilaisia maailmankarttoja, mukaan lukien puinen lentokone, valtamerten nimet, veneet ja kompassi ja paljon muuta. Tämä sisustus on helppo asentaa seinällesi kaksipuolisen teipin ja kulmasabluunoiden ansiosta. Voit ostaa seinäkartan eri kokoisena, myös koko maailman, edulliseen hintaan.

3D seinä maailman sisustus kartta

3D-seinäkartta on ainutlaatuinen lisä kotiisi, sillä siinä yhdistyvät kolmiulotteiset efektit ja tavallinen maalaus. Näitä karttoja on saatavana eri kokoisina, ja niistä on saatavilla keskikokoisia ja suuria versioita. Suurimmat niistä ovat kooltaan 118 x 69 tuumaa. Joitakin vaihtoehtoja ovat tyhjä kartta, monikerroksinen versio ja kartta, jossa on prime-pinta. Jälkimmäinen vaihtoehto sisältää Etelämantereen.

Voit ostaa sarjan, joka sisältää kaikki osat ja ohjeet, tai voit ostaa yksittäisten puupalojen sarjan ja koota ne itse. Niiden mukana toimitetaan yksityiskohtaiset ohjeet ja malli, joten ne on helppo asentaa. Jokaisessa paneelissa on vastaavat numerot, ja mukana on kaksipuolinen teippi turvallista asennusta varten. Seinän koosta riippuen kolmiulotteisen kartan asentaminen voi olla hankalaa, mutta oikeanlainen pala voi muuttaa tavallisen huoneen ihanaksi matkakohteeksi.

Kolmiulotteinen maailmankartta istuu noin 22 mm:n korkeudella seinästä, ja sitä täydentävät koristeelliset kolmiulotteiset aksenttikappaleet. Valaistumattoman perusversion hinnat alkavat 1 689 dollarista, kun taas valaistun version hinta on noin 2 598 dollaria. Jos haluat järeämmän kappaleen, harkitse kolmiulotteista puista moniväristä maailmankarttaa, joka on valmistettu massiivisesta koivuvanerista ja saatavilla neljässä koossa.

Nykyaikainen vintage-tyylinen poliittinen kartta

World History Poster -julisteessa esitellään kansakuntien ja imperiumien nousua ja tuhoa kautta historian. Juliste kattaa vuodet vuodesta 3000 eaa. vuoteen 2000 jKr. ja maanosien värit ilmaisevat niiden poliittisen aseman. Esimerkiksi Eurooppa on punainen, ja sen ulkopuolella olevat alueet ja maat ovat keltaisia. Kukin valtakunta on väritetty eri tavalla, mikä kuvastaa sen ajanjaksoa ja kokoa. Tämä kartta on kiehtova makuuhuoneen seinäkoriste. Ripustaaksesi sen sinun on ensin porattava reiät puun takapaloihin.

Poliittinen karttajuliste on loistava valinta makuuhuoneeseen sen tyylikkyyden ja modernin ilmeen vuoksi. Tässä karttajulisteessa on kaikkien maiden ja kaupunkien nykyiset poliittiset rajat sekä niiden pääkaupungit. Tämän julisteen muita ominaisuuksia ovat valtioiden rajat ja kaupunkien paikannimet. Se on painettu 24 lb:n julistepaperille, jonka molemmilla puolilla on kolmen millimetrin laminointi. Voit jopa kirjoittaa karttaan muistiinpanoja ja muita tärkeitä yksityiskohtia kuivamusteilla!

Maailmankarttajuliste on kaunis tapa sisustaa makuuhuoneesi. Se antaa tunteen menneisyydestä, mutta on myös ajankohtainen ja siinä on runsaat värit. Se on myös erinomainen valinta huoneisiin, joissa on eklektinen tai maalaismainen sisustus. Se on kiinnitetty foamcore-levylle ja viimeistelty ammattimaisesti 2 tuuman mustalla kiiltävällä kehyksellä. Tämän julisteen mitat ovat 39,5” leveä ja 27,5” korkea.

Poliittinen maailmankartta

Toinen loistava tapa lisätä antiikkista tunnelmaa huoneeseesi on ostaa esineitä, jotka ovat vintagea. Ne ovat yleensä laadukkaampia kuin uudet, joten voit venyttää dollariasi hieman pidemmälle rikkomatta pankkia. Lisäksi se antaa huoneellesi viimeistellyn ilmeen. Vintage Refined -blogin takana olevilla aivoilla on upea esimerkki siitä, miten ripustaa eklektinen galleriaseinä leposängyn yläpuolelle. Harding on valinnut huolellisesti vintage-esineitä, jotka vievät meidät yksinkertaisempaan aikaan. Esimerkiksi koristeelliset peilit ja posliinilautanen antavat meille klassisen antiikkisen ilmeen, joka tuo mieleen menneisyyden.

 

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kekselilaki
Käytämme evästeitä parantaaksesi kokemustasi verkkosivustollamme. Surffaamalla tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön.
AcceptMore info