Your Cart

Poliittinen maailmankartta puu makuuhuoneen sisustus

Poliittinen maailmankartta puu makuuhuoneen sisustus

Poliittinen maailmankartta puinen makuuhuoneen sisustus. Perinteisen maailmankartan lisäksi voit lisätä makuuhuoneeseesi myös 3D-seinäkoristeen maailmankartan. Elephant Stockilla on erilaisia maailmankarttoja, kuten puinen lentokone, valtamerten nimet, veneet ja kompassi ja paljon muuta. Tämä sisustus on helppo asentaa seinälle kaksipuolisen teipin ja kulmasabluunoiden ansiosta. Voit ostaa seinäkartan eri kokoisena, myös koko maailman karttana, edulliseen hintaan.

3D seinä maailman sisustus kartta

3D-seinäkartta on ainutlaatuinen lisä kotiisi, sillä siinä yhdistyvät kolmiulotteiset efektit ja tavallinen maalaus. Näitä karttoja on saatavana eri kokoisina, keskikokoisena ja suurena versiona. Suurimmat niistä ovat kooltaan 118 x 69 tuumaa. Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi tyhjä kartta, monikerroksinen versio ja kartta, jossa on primer-pinta. Jälkimmäinen vaihtoehto sisältää Etelämantereen.

Voit ostaa sarjan, joka sisältää kaikki osat ja ohjeet, tai voit ostaa yksittäisten puupalojen sarjan ja koota ne itse. Niiden mukana toimitetaan yksityiskohtaiset ohjeet ja malli, joten ne on helppo asentaa. Jokaisessa paneelissa on vastaavat numerot, ja mukana on kaksipuolinen teippi turvallista asennusta varten. Seinän koosta riippuen kolmiulotteisen kartan asentaminen voi olla hankalaa, mutta oikeanlainen teos voi muuttaa tavallisen huoneen ihanaksi matkakohteeksi.

Kolmiulotteinen maailmankartta on noin 22 mm:n korkeudella seinästä, ja sitä täydentävät koristeelliset kolmiulotteiset koriste-esineet. Valaistun perusversion hinnat alkavat 1689 dollarista, kun taas valaistun version hinta on noin 2598 dollaria. Jos haluat järeämmän teoksen, harkitse kolmiulotteista puista moniväristä maailmankarttaa, joka on valmistettu massiivisesta koivuvanerista ja jota on saatavana neljässä koossa.

Nykyaikainen vintage-tyylinen poliittinen kartta

Maailmanhistoriajulisteessa esitellään kansakuntien ja imperiumien nousua ja tuhoa kautta historian. Juliste kattaa vuodet 3000 eKr. ja 2000 jKr. välisenä aikana, ja maanosien värit ilmaisevat niiden poliittisen aseman. Esimerkiksi Eurooppa on punainen, ja sen ulkopuoliset alueet ja maat ovat keltaisia. Kukin valtakunta on väritetty eri tavalla, mikä kuvastaa sen aikakautta ja kokoa. Tämä kartta on kiehtova makuuhuoneen seinäkoriste. Ripustusta varten sinun on ensin porattava reiät puun takakappaleisiin.

Poliittinen karttajuliste on tyylikäs ja moderni valinta makuuhuoneeseen. Tässä karttajulisteessa on kaikkien maiden ja kaupunkien nykyiset poliittiset rajat sekä niiden pääkaupungit. Muita tämän julisteen ominaisuuksia ovat kansalliset rajat ja kaupunkien paikannimet. Se on painettu 24 lb:n julistepaperille, jonka molemmilla puolilla on kolmen millimetrin laminointi. Voit jopa kirjoittaa karttaan muistiinpanoja ja muita tärkeitä yksityiskohtia kuivalla tussilla!

Maailmankarttajuliste on kaunis tapa sisustaa makuuhuoneesi. Se antaa tunteen menneisyydestä, mutta on myös nykyaikainen ja siinä on runsaat värit. Se on myös erinomainen valinta huoneisiin, joissa on eklektinen tai maalaismainen sisustus. Se on kiinnitetty foamcore-levylle ja viimeistelty ammattimaisesti 2 tuuman mustalla kiiltävällä kehyksellä. Tämä juliste on kooltaan 39,5” leveä ja 27,5” korkea.

Poliittinen maailmankartta

Toinen hyvä tapa lisätä antiikkista tunnelmaa huoneeseen on ostaa vintage-tuotteita. Ne ovat yleensä laadukkaampia kuin uudet, joten voit venyttää rahojasi hieman pidemmälle rikkomatta pankkia. Lisäksi se antaa huoneellesi viimeistellyn ilmeen. Vintage Refined -blogin aivot ovat antaneet upean esimerkin siitä, miten sängyn yläpuolelle voi ripustaa eklektisen galleriaseinän. Harding on valinnut huolellisesti vintage-esineitä, jotka vievät meidät yksinkertaisempaan aikaan. Esimerkiksi koristeelliset peilit ja posliinilautanen antavat meille klassisen antiikkisen ilmeen, joka tuo mieleen menneisyyden.

Proprietary patent

no. 007960455

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa