Your Cart

MUUT KUIN TAVANOMAISET VEROT

Hintamme eivät sisällä arvonlisäveroa, GST:tä tai muita kansallisia veroja Euroopan unionin maiden ulkopuolella.

Kansainvälisille asiakkaille, joiden on maksettava tullimaksu, GFS Gateway, First Mile tai paikalliset tulliviranomaiset lähettävät sinulle sähköpostiviestin, jossa pyydetään maksamaan tilauksesi käsittelystä tullin kautta. Valitettavasti ei ole laillista tapaa kiertää tullia. Kun maksu on suoritettu tullivälittäjälle, tilauksesi käsitellään lopullista toimitusta varten.
Paketin mittojen vuoksi maksat tuontitullit ja verot. Verojen määrä riippuu maasi lainsäädännöstä, yleensä noin 30-60 USD. BIRDYWING ei ole vastuussa näistä.

Kansainvälinen patentti

Puinen maailmankartta on suojattu kansainvälisellä patentilla ja tekijänoikeudella. Kopioimalla tuotteen syyllistyt tekijänoikeusrikkomukseen ja joudut vakaviin oikeudellisiin ongelmiin.

Toivomme, että rakastat jokaista tuotetta, jonka lähetämme sinulle. Mutta joskus elämässä tapahtuu ja suunnitelmat muuttuvat, ymmärrämme sen.

Hyväksymme palautukset ja vaihdot tuotteille, joita ei ole personoitu, joita ei ole valmistettu tilauksesta ja joita ei ole selvitetty 30 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta.

TILAUKSEN PALAUTTAMINEN/VAIHTAMINEN: Kaikkien tuotteiden on oltava uudessa kunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Asiakas on vastuussa palautuksen toimituskuluista ja vaihdossa takaisin lähetettyjen tuotteiden toimituskuluista.

Emme hyväksy henkilökohtaisten, mittatilaustyönä valmistettujen tai tulliselvitettyjen tuotteiden palautuksia tai vaihtoja.

VAIHTOEHDOT: Jos olemme tehneet tilauksessasi virheellisen personoinnin, lähetämme sinulle mielellämme korvaavan personoidun tuotteen. Emme vaihda tuotteita, jotka on kaiverrettu väärin, koska olemme saaneet sinulta väärän kuvan tai tekstin.

Palautus ylivoimaisen esteen sattuessa.

Huomaa! Palautamme tuotteiden hinnan, mutta toimituskulut veloitetaan tuotteen hinnasta, jos:

Asiakas ei ollut tavoitettavissa toimitusprosessin aikana
Asiakas on antanut väärän puhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen.

Jos lähetys on käytetty postitse samasta syystä, emme ole vastuussa kustannuksista. Jos asiakas kieltäytyy vastaanottamasta toimitusta ilmoittamatta syytä, paketti käytetään, emmekä vastaa kustannuksista.

Tuotteen vaihtaminen (esim. värin, koon jne. vaihtaminen).

TILAUKSEN PALAUTTAMINEN/VAIHTAMINEN: kaikkien tuotteiden on oltava uudessa kunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Asiakas vastaa palautuksen toimituskuluista ja vaihdossa lähetettyjen tuotteiden toimituskuluista.

Emme hyväksy palautuksia tai vaihtoja henkilökohtaisista, mittatilaustyönä tehdyistä tai tyhjennystuotteista.

 1. Kuluttajan oikeuksista 30. toukokuuta 2014 annetun lain mukaan, joka on voimassa 25. joulukuuta 2014 alkaen, ostajalla on oikeus peruuttaa etäsopimus ilmoittamatta mitään syytä.
 2. Ostajan on ilmoitettava myyjälle aikomuksestaan peruuttaa sopimus 14 kalenteripäivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta/ostamisesta. Tänä aikana ostaja on velvollinen lähettämään vaihtoilmoituksen myyjän sähköpostiosoitteeseen tai postitse tai tavaran mukana.
 3. Sopimuksen peruuttamisilmoituksen lähettämispäivästä alkaen ostajalla on 14 kalenteripäivää aikaa palauttaa tavarat.
 4. Ostaja on vastuussa siitä, että esineen arvo alenee, jos sitä käytetään tavalla, joka ylittää sen, mikä on tarpeen esineen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan selvittämiseksi.
 5. Ostaja/kuluttaja vastaa tavaran korvaamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista.

1. Pakkaa tuotteet ja täytä lomake

Jos haluat nopeuttaa asian käsittelyä, suosittelemme käyttämään erityistä vaihtolomaketta. Tarkista huolellisesti, että olet antanut kaikki tiedot oikein.
Voit täyttää lomakkeen klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

2. Lähetä tuotteesi

Kiinnitämme huomiota lähetyksen huolelliseen suojaamiseen ja pakkaamiseen, jotta tilaus saapuu meille ehjänä.

BIRDYWING.COM – VAIHDOT
ul. Fantazja 32,
Gorzyce 39-432. PUOLA

Muista, että emme ota vastaan paketteja, jotka on lähetetty meille postiennakolla, verkkolähetyksenä tai pakettiautomaateilla. Palautetun tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista vastaa ostaja.

 1. 3. Odota uutta tuotetta, palauta erotus tai maksa lisämaksua.

  Korvaava tuote lähetetään alkuperäiseen tilausosoitteeseen, kun korvaavan tuotteen palautus on vastaanotettu.

  Maksueron palautus
  Przelewy24:n ja PayPalin kautta suoritettujen maksujen tapauksessa maksujen erotus maksetaan sille tilinumerolle, jolta tilauksen maksu on suoritettu. Jos maksu suoritetaan toimituksen yhteydessä, lomakkeessa ilmoitettuun tilinumeroon.

  Tilauksen lisämaksu
  Kun maksettava erotus on laskettu, lisämaksu on suoritettava seuraavaan osoitteeseemme pankkitilin numero
  ennen uuden tuotteen lähettämistä.
  Vaihtomenettelyn nopeuttamiseksi lähetä meille maksuvahvistus.

  PKO BP
  98 1020 4913 0000 9502 0162 3198

  Siirrä nimi:
  Vaihto – Järjestysnumero ….

  Vastaanottaja:
  Birdywing – MARIAN SIKORA, ul. Fantazja 32, Gorzyce

Palauta tuotteet  (sopimuksen peruuttaminen)

Hyväksymme palautukset ja vaihdot tuotteille, jotka eivät ole yksilöllisiä, eivät ole mittatilaustyönä tehtyjä tai jotka eivät ole myynnissä 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut paketin.

Lue etäsopimuksen peruuttamista koskevat tiedot. Sääntö

Kuluttajan oikeuksista 30. toukokuuta 2014 annetun lain mukaan, joka on voimassa 25. joulukuuta 2014 alkaen, ostajalla on oikeus peruuttaa etäsopimus ilmoittamatta mitään syytä.
Ostajan on ilmoitettava myyjälle aikomuksestaan peruuttaa sopimus 14 kalenteripäivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta/ostamisesta. Tänä aikana ostajan on lähetettävä sopimuksen peruuttamisilmoitus myyjän sähköpostiosoitteeseen tai postitse tai yhdessä tavaroiden kanssa.
Sopimuksen peruuttamisilmoituksen lähettämispäivästä alkaen ostajalla on 14 kalenteripäivää aikaa palauttaa tavarat.
Myyjän on palautettava varat ostajalle 14 päivän kuluessa sopimuksen peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Myyjä voi pidättäytyä varojen palauttamisesta ennen tavaroiden vastaanottamista.
Ostaja on vastuussa siitä, että esineen arvo alenee, jos sitä käytetään tavalla, joka ylittää sen, mikä on tarpeen esineen luonteen, ominaisuuksien ja toiminnan selvittämiseksi.
Ostaja/kuluttaja vastaa tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista.

1. Pakkaa tuotteet ja täytä lomake
Jotta asian käsittely nopeutuisi mahdollisimman paljon, suosittelemme käyttämään erityistä palautuslomaketta. Täytä se, kun täytät kaikki sopimuksen peruuttamisen edellytykset. Tarkista huolellisesti, että olet antanut kaikki tiedot oikein.
Voit täyttää lomakkeen klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

2. Lähetä tuotteet – sinulla on 14 päivää aikaa tehdä niin.
Kiinnitämme huomiota lähetyksen huolelliseen suojaamiseen ja pakkaamiseen, jotta tilaus saapuu meille ehjänä.

BIRDYWING.COM -SIVUSTO – ZWORTY
ul. Fantazja 32,
Gorzyce 39-432, PUOLA

Muista, että emme ota vastaan paketteja, jotka on lähetetty meille postiennakolla, verkkolähetyksenä tai pakettiautomaateilla. Palautetun tuotteen palauttamisesta aiheutuvista kustannuksista vastaa ostaja.

3. Odota, että varat palautetaan

Jotta tapauksen käsittelyä voitaisiin nopeuttaa mahdollisimman paljon, ehdotamme, että palautus tehdään enintään 14 päivän kuluessa siitä, kun tuote on saapunut varastoon. Transaktiokustannusten korvaaminen tapahtuu: maksutapojen osalta: PayU, Przelewy24 ja PayPal – tilinumerolle, jolta tilaus maksettiin. Jos maksu suoritetaan toimituksen yhteydessä, lomakkeessa ilmoitettuun tilinumeroon.

Palauta tuotteet  (sopimuksen peruuttaminen)

1. Täytä lomake ja valitse valituksen tyyppi.

Jotta valitusprosessi nopeutuisi mahdollisimman paljon, suosittelemme, että täytät seuraavan valituslomakkeen – ja liität sen sitten valituksen kohteena olevien tuotteiden laatikkoon. Merkitse siihen, että valitat artikkeleista, ja ilmoita valituksen syy. Tarkista huolellisesti, että olet syöttänyt kaikki tiedot oikein.
Voit täyttää lomakkeen klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

3. Odota valitusta koskevaa päätöstä

Jos päätät:
vaihda – noudamme ja lähetämme uuden tuotteen välittömästi.
korjaus – noudamme ja lähetämme korjatun tuotteen välittömästi.
Palautus – kun valitus on hyväksytty, palautus tehdään välittömästi, viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun tuote on saapunut varastoon. Palautus suoritetaan enintään 14 päivän kuluessa siitä, kun tuote on saapunut varastoon. Transaktiokustannusten korvaaminen tapahtuu: maksutapojen osalta: PayU, Przelewy24 ja PayPal – tilinumerolle, jolta tilaus maksettiin. Jos maksu suoritetaan toimituksen yhteydessä, lomakkeessa ilmoitettuun tilinumeroon.

2. Valmistele tuote keräystä varten

Sen valmistuttua kiinnitämme huomiota lähetyksen huolelliseen suojaamiseen ja pakkaamiseen, jotta tilaus saapuu meille täydellisenä.

Proprietary patent

no. 007960455

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa