KUMPPANUUS

partnership wooden decoration b2b

Tutustu B2B-yhteistyön etuihin

jakelijoillea

B2B-yhteistyö kanssamme on puhdasta iloa! Meitä yhdistää intohimo ja rakkaus luonnon kauneutta kohtaan. Birdywing-tuotemerkin puukoristeet kotiin ja yritykseen ovat viimeisimpien trendien ja markkinoiden kysynnän mukaisia.

Jatkuva kehitys on meille erittäin tärkeää, minkä vuoksi etsimme jatkuvasti sopivia paikkoja, joissa voimme esitellä ja myydä merkkituotteitamme.

Etsimme Puolaan ja Eurooppaan jakelijoita ja kumppaneita, joita ohjaa ajatus ainutlaatuisen ja modernin muotoilun edistämisestä. Tarjoamme kumppaneillemme edulliset kaupalliset ehdot. Lisäksi tarjoamme joukon malleja sekä aineellista ja kaupallista tukea. Kumppanimme voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi, koska tuotteemme ovat teollisen muotoilun omaisuutta.

Yhä useammat ihmiset muuttavat sisätilojaan luonnollisemmiksi ja lähempänä ihmisen ympäristöä oleviksi. Jos siis toimit myyntiedustajana tai sinulla on oma paperikauppa tai verkkokauppa ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta, kutsumme sinut lämpimästi yhteistyöhön kanssamme.

Liity myyntikumppaniksi jo tänään! Pidä huolta ympäristöstä ja keskity suunnitteluun suoraan luonnosta.

Jos etsit uusia näkymiä ja olet kiinnostunut myymään tuotemerkkimme tuotteita, täytä lomake. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: [email protected].

 

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Kekselilaki
Käytämme evästeitä parantaaksesi kokemustasi verkkosivustollamme. Surffaamalla tällä verkkosivustolla hyväksyt evästeiden käytön.
AcceptMore info