Your Cart

Moon Lamp – yölamppu lapsille, seinäkoristeeksi

Moon Lamp - yölamppu lapsille, seinäkoristeeksi

Mikä on lampun valonlähde?

Monet ihmiset tuntevat valaisimien käytön tunnelman luomiseksi koteihinsa. Valaisimia voidaan käyttää yövalaisimina, täydentämään huoneen muita valonlähteitä tai ne voivat olla olennainen osa teemoitettua aluetta (esimerkiksi kuun tai tähtien valaistua aluetta).

Ne voivat toimia myös työvalaisimina – esimerkiksi keittiön lamppu voi toimia valonheittimenä ruoanlaiton aikana, mutta siitä tulee suunnistuslaite, kun palaat aterialta.

Valaisimet voidaan sijoittaa suoraan talon alueiden taakse, esimerkiksi sinne, missä joku saattaa nukkua. Emme kuitenkaan suosittele tätä, sillä lampun suora kosketus ihoon auttaa ehkäisemään silmien rasitusta, joka aiheutuu näytön tuijottamisesta koko päivän.

Lisäksi on vältettävä lampun tuottamaa liiallista lämpöä.

Miksi sitä kutsutaan kuulampuksi?

Kuuvalaisin - yölamppu lapsille, seinäkoristeeksi

Kyseessä on antiikkilamppu, jonka pohjana on keraaminen purkki ja jossa on muutama oksa tai tekopuu. Tämän valaisimen erikoisuutena ovat sen varret/jalustat, jotka voivat pyöriä akselinsa ympäri.

Kun siihen laitetaan paristot, ne kuumenevat ja muuttavat jalustat pyöriviksi lampuiksi. Liekin väri vaihtelee jalustan muodon mukaan.

Sen sisällä on myös kaksi pientä lamppua, jotka antavat sille lisää ulottuvuutta ja tekevät siitä vielä kevyemmän (ja vähemmän näkyvän). Kaiken kaikkiaan aika siisti ja hauska design!

——

Mikä sen nimi onkaan?

Kohta: Nämä roikkuvat lasipurkit ovat täydellisiä korujen tai muiden esineiden säilytykseen. Ne näyttävät todella hienoilta, kun niiden sisällä on vain yksi esine.

Jos esineitä on kuitenkin kolme tai neljä, asiat alkavat mennä sekaisin, eivätkä ne pysy kovin hyvin järjestyksessä. Suosittelen, että sinulla on vähintään kaksi esinettä, joita voit järjestää purkissasi.

Näin ihmiset saavat itse päättää, mitä haluavat nähdä seuraavaksi. Jätä alle myös tilaa, johon he voivat laittaa ylimääräisiä tavaroita, kuten laskuja tai seteleitä. Näin voit sijoittaa useita irtonaisia paperinpaloja yhteen sen sijaan, että ne olisivat hajallaan ympäri purkkia.

Olen huomannut, että kun ihmiset ottavat kukkia purkista, he näyttävät aina menevän heti takaisin kauppaan ja ostavan jotain muuta. Minusta se on hyvän lahjan merkki: joku ostaa hänelle –

Mitä se valaisee?

Kuuvalaisin - yölamppu lapsille, seinäkoristeeksi

Olipa kerran kuningas, joka rakasti pimeitä paikkoja. Auringonvalo ei koskaan päässyt hänen valtakuntaansa, koska hän määräsi kaikki ikkunat maalattaviksi mustiksi.

Hän ei tyytynyt siihen, että ikkunalasit eivät läpäisseet valoa, vaan hänellä oli myös verhot, jotka olivat väriltään punaisia. Pian tämän jälkeen joku keksi punaisella kankaalla päällystetyt lasihelmet, jotka palvelijat heittivät ylös, kun he saapuivat palatsiin joka päivä.

Vaikka kuningas pyrki estämään luonnonvalon, hänen täytyi silti nukkua ja työskennellä. Joka aamu ennen auringonnousua hän liukui valtakuntansa keskellä virtaavan joen rannalle ja rentoutui aamunkoittoon asti. Sitten hän voisi aloittaa koko prosessin alusta.

Näinä varhaisina tunteina jotkut ihmiset kuitenkin lopulta lähtivät kodeistaan. He löytäisivät ensimmäisen merkin, joka johtaisi pohjoiseen kohti valoa. Ja he pyysivät vielä yhtä asiaa niiltä, jotka kulkivat tätä tietä pitkin: “Kertokaa meille jotain uutta! Teidän täytyy tietää jotain ihmeellistä tai odottamatonta.”

Ja niin tarina meni, että kukaan ei tajunnut kuin kerran, kuinka tärkeää on muistaa, mitä edessä on. Näin elämästä ei tule liian tylsää ja tylsää.

Siksi, kävelitpä sitten yksin tai olitpa sitten myöhässä, älä pysähdy seuraavalla kerralla lukemaan mielenkiintoista runoa tai katselemaan ympärillesi ja huomaamaan jotain uutta. Elämä on lyhyt ja täynnä yllätyksiä, pidä hauskaa ja seikkaile.

Miltä se näyttää?

Kuuvalaisin - yölamppu lapsille, seinäkoristeeksi

Kuulamppu on pieni pöytä tuoleineen tai ilman tuoleja, joka muistuttaa jättimäistä pizzaviipaletta. Kummassakin päässä on kaksi puolikuun muotoista kynttilää. Keskellä on kolmas kynttilä, ja siinä on kulhoja, jotka on täytetty lasikivillä, kuten sinisillä kuutioilla, renkailla ja sauvoilla. Täytetyt lamput luovat tunnelmallisen hehkun, mikä antaa tälle sisustustyylille pehmeyttä.

Tämän mallin todellinen viehätys on kuitenkin sen yksinkertaisuus. Tämä on ihanteellinen lastenhuoneisiin, koska heidän ei tarvitse tehdä muita muutoksia uuden lampun saamisen jälkeen.

Kukaan ei myöskään ollut varma siitä, miksi ihmiset käyttivät kakkujen valmistuksen alkuvaiheessa vahavoita piirakkavuoan sijasta. Se tuntui vain liian yksinkertaiselta ollakseen arvokasta ja herkullista!

Yksinkertaisuudestaan huolimatta jotkut väittivät, että tämä malli auttoi heitä vaikeiden aikojen yli. Ihmiset sanoivat, että nämä pizzaviipaleet voivat auttaa sinua selviämään vaikeista päivistä muistuttamalla sinua onnellisista muistoista tai tunteista.

Pystytkö siihen?

Kuuvalaisin - yölamppu lapsille, seinäkoristeeksi

Tämä lamppu on melko helppo valmistaa käyttämällä puujätteitä ja välineitä tai materiaaleja.

Se on myös ihanteellinen hanke tutustuttaa nuoret (lapset ja nuoret) tekemisen maailmaan.

Valaisimia on kahta tyyppiä: toisessa lampunvarjostimena käytetään hehkulamppua ja toisessa lampunvarjostimessa on pieni kynttilä. Opetan sinua rakentamaan toisen tyypin.

Näin syntyy säädettävä valonheitin, jota voidaan siirtää tarvittaessa ja piilottaa, kun sitä ei tarvita. Se sopii hyvin lastenhuoneisiin, olohuoneisiin ja kaikkiin muihin tiloihin, joissa tarvitaan yksilöllisempää valaistusta.

Lamppu on ollut käytössä jo muinaisista roomalaisista lähtien, jotka käyttivät savesta valmistettuja kierrevalaisimia. Nykyaikaisen version kehittivät 1800-luvun alussa Edisonin tehtaalla työskentelevät tiedemiehet. Näissä nykyaikaisissa versioissa on vain pieniä eroja alkuperäiseen malliin verrattuna.

Monilla eri kulttuureilla on omat nimensä tälle lampputyylille. Jotkut kutsuvat niitä “kuulampuksi” tai “tanita-lampuksi”. Italiassa niitä kutsutaan nimellä “lumi d’argento” tai “luci di castelro”.

Kirjassaan Naturally Thin tohtori Michael Oskin sanoo, että keskivertoamerikkalainen käyttää noin 10 prosenttia päivästä nukkumiseen. Vietämme siis lähes puolet elämästämme nukkuen. Miksi et käyttäisi tätä aikaa hyväksi ja nukkuisi enemmän?

Miksi ei enemmän unta

Vinkkejä valaisimen käyttöön

Kuuvalaisin - yölamppu lapsille, seinäkoristeeksi

Käyttöehdotuksia:

Ennen kuin lähdet lapsen huoneesta, laita vielä näkyvillä olevat lelut pois ja varmista, että lapsen sänky on pedattu. Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on tulla myöhemmin takaisin ja huomata, että kaikki heidän lempilelunsa ovat poissa paikoiltaan tai että he ovat tehneet koko alueesta sotkun heittämällä tavaroita ympäri huonetta.

Kerro heille myös, että rakastat heitä ja näet heidät lapsen sijaan yksilönä. Kerro heille, että olet aina heidän tukenaan riippumatta siitä, mitä he haluavat kertoa sinulle.

Näiden yhteyksien luominen on tärkeää, sillä lapset, jotka tuntevat itsensä rakastetuiksi ja ymmärretyiksi, reagoivat yleensä paremmin elämän haasteisiin, kuten suruun, menetykseen, kipuun, kritiikkiin, riippuvuuteen ja mielenterveyshäiriöihin.

Kerro heille, että vaikka kaikki näyttäisi kaat uvan tai olevan väärässä, on aina olemassa syy, miksi asioita tapahtuu ja ihmiset tekevät asioita. Se ei ehkä ole aluksi selvää, mutta lopulta he ymmärtävät sen.

Pidä vuorovaikutus pienten lasten kanssa yksinkertaisena, elleivät he näytä nauttivan monimutkaisuudesta. Pienet lapset voivat vaikuttaa hyvin kypsiltä ja omatoimisilta, mutta älä luota heihin täysin ennen kuin he ovat 11-vuotiaita.

Älä epäröi kysyä kysymyksiä! Vaikka pitäisitkin jonkun ajatusta outona tai hulluna, kiinnitä huomiota siihen, miten hän selittää jotakin asiaa, ja ota huomioon hänen vastauksensa. Yritä sitten esittää kysymyksiä saadaksesi lisää tietoa siitä, mihin he uskovat ja miten he lähestyvät ongelmia.

Kuulampun historia

Kuuvalaisin - yölamppu lapsille, seinäkoristeeksi

Vaikka lyhtyjä on ollut olemassa jo tuhansia vuosia, yhdistämme ne edelleen jouluun ja pääsiäiseen. Muinaiset kiinalaiset käyttivät paperilyhtyjä uudenvuoden juhlistamiseen; myöhemmin japanilaiset kehittivät oman versionsa lyhtyjuhlista. Sen lisäksi, että lyhdyt olivat seremoniallinen taidemuoto, niillä oli tärkeä rooli myös kansanperinteessä.

Esimerkiksi Kiinassa ne liittyvät mytologiaan ja yliluonnollisiin uskomuksiin. On yleistä, että kun joku haluaa välittää huonoja uutisia, hän sanoo, että se on “kuin ampuisi liekehtivän nuolen taivaalle”. Todellisuudessa he tarkoittavat sitä, että viesti on merkityksetön eikä ole mitään tekosyytä tai oikeutusta sille, mitä henkilö sanoo seuraavaksi.

Nämä nuolet viittaavat profetioihin, jotka koskevat tulevaisuudessa tapahtuvia asioita, kuten poliittisia muutoksia tai sotia. Ihmiset heittivät pois vanhoja huonekaluja ja papereita, koska he uskoivat, että näillä materiaaleilla oli henkistä arvoa ihmisten kuoleman jälkeen.

Nykyään ihmiset käyttävät tuoksukynttilöitä symboloimaan sururituaaleja, kuten hanojen sytyttämistä (kynttilän päälle kaadetaan kiehuvaa vettä) ja salvia- tai setri suitsukkeiden polttamista. Ne auttavat poistamaan negatiivista energiaa huoneesta ja saavat kaikki tuntemaan olonsa rauhallisemmaksi.

Koska Japanissa lapset rakastavat öisin poltettavia hiilihippuja, vanhemmat ostavat lapsille tutteja (joita kutsutaan myös pulleiksi tikuiksi). Nämä muistuttavat nänniputkia, jos olet koskaan nähnyt kuvia, joissa uudet äidit imevät pulloa.

Myös vanhemmat sukupolvet heittivät hiiltä pois samankaltaisista syistä. Vanha

Muut hyödylliset valaisimet

Kuuvalaisin - yölamppu lapsille, seinäkoristeeksi

Tätä suosittua lampputyyppiä on monia erilaisia malleja. Löydät valmiita versioita, jotka maksavat alle 30 dollaria, tai kalliita käsintehtyjä, jotka maksavat tuhansia dollareita.

Seuraavassa on yleiskatsaus erilaisista saatavilla olevista riippuvalaisimien vaihtoehdoista sekä niiden hyödyistä ja kustannuksista.

Lisää ideoita uusiin malleihin

Luo vielä useita erilaisia valaisimen suunnittelukonsepteja ennen kuin siirryt suunnitteluvaiheeseen. Kun sinulla on muutama käsite, aloita niiden lisääminen maksusopimukseesi voiton lisäämiseksi. Yritä laittaa yksi tai kaksi valaisinta yöksi tiloihin, joissa valaistus on vähäistä, kuten keittiönurkkauksiin tai aamiaisbaareihin.

Laita jokaiselle mallille rahahinnat, jotta voit myydä ne, jos ne menevät nopeasti. Tekemällä tämän ihmiset ovat hyvin halukkaita maksamaan sinulle summia, jotka vaihtelevat 5-50 dollarin välillä yöaikaan tapahtuvasta asetusskenaariosta.

Kokeile hehkulamppupaketteja yhdessä hintatarjousten, myyntiviestien jne. kanssa, jotta kävijät voivat jäädä lukemaan brändistäsi ja siitä, kuinka hieno se on. Useimmat näistä yksityiskohdista voidaan helposti siirtää verkossa, lainata tai ostaa.

Proprietary patent

no. 007960455

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa